Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (252)

plakát

Transformers (2007) 

Film, který mě nesmírně překvapil - myšlenkou, určitou mírou propracovanosti, dějem, zápletkou... Také po delší době, kdy mou pozornost udržel po celou dobu a nechtěla jsem ho přerušovat... Celkově má asi vše, co si může dobrý divák přát - akční scény, slibný scénář, ne moc klišé, humor si též užijete... Nevím, ale něčím si mě ten snímek získal... třeba na to přijdu časem, až to trošku projde mozkovými závity... ;)

plakát

Sexy 40 (2009) 

Wau - velmi příjemná romantická komedie, jež mě překvapila především konečnou cca půl hodinkou ;) Dobrá hudba, dobré obsazení, vtipné scénky, uvolněné... a poslední minutky keď někdy prožiju podobně - cestování a poznávání je myslím velmi potřebné a podněcující... =)

plakát

(K)lamač srdcí (2010) 

Hmm... odpočinkový film od kterého nesmíte čekat překvapující myšlenky - ano, zasmějete se, ale celkem dobře můžete odhadnout, jak to bude probíhat... Celkově však normální snímek a když překonáte prvních cca 20 minut, tak se pak dostanete do děje... ;)

plakát

Příběh lásky (2003) (TV film) 

Příjemný snímek, který mile zaskočil... od odpoledního sobotního filmu bych to nečekala, ale ztvárnění, komunikace mezi dvojicí, jež se zná i nezná, ale na začátku si něco slíbili... ;)

plakát

Edith Piaf (2007) 

Edith Piaf - dokonalost hlasu francouzského a tvář Paříže... Dobrý snímek dokumentující život zpěvačky, jež to neměla v životě jednoduché, ale kdo nemá... Zajímavé srovnání Američanů a Francouzů, jejich nátur... Nu a herecké výkony, technika ztvárnění, průnik časy... Snímek, jemuž celkem odpustím i jeho délku, ač byla opravdu dlouhá... pro vykreslení to ale bylo nejspíš žádoucí... A poslední píseň vystihující Edit a její život: "...ničeho nelituji..." - nepotřebuje komentář ;)

plakát

Matrix (1999) 

Hmm... silně začínám zvažovat, že půjde do mého top listu... Matrix je plný velmi velmi dobrých myšlenek, takových, které většina přejde, ale pokud se s nimi setkáte už poněkolikáté, trkne vás - proč si toho nevšimne více lidí?... Problém je, že většina lidí opravdu žije ve "svém" matrixu a nechtějí ho opustit a připustit si, že by věci mohli být jinak...

plakát

Panna nebo orel (2010) 

Hmm... jako odpočinkový film, proč ne... Zajímavé myšlenky... středoškolské prostředí a jeho peripetie... aneb jak se z nevýrazného děvčete stane jednou menší zprávou nejznámější bytost na škole... Ale celkově pro mě průměr.

plakát

Walk the Line (2005) 

Muzikant dobrý, ne-li velmi šikovný, že se dokázal za svých podmínek prosadit a tak dobře... I zajímavě, ale celkem klasicky zfilmované... Příjemný film, který jsem ráda jednou shlédla, ale vícekrát asi není potřeba :)

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Místy si opravdu říkáte, proč já ten film vůbec pouštěl(a)... ale asi jednak kvůli obsazení (Ewan McGregor, dokonce i Pierce Brosnan), jednak kvůli mé zvědavosti, ač se v politice téměř vůbec nevyznám, tak mě to začalo zajímat... o co tam vlastně jde, proč někdo činí tak a jiný onak, proč někdo někoho obviňuje, kdo za jakých okolností zemřel... Ke konci už tomu začínáte přicházet na kloub a jen si přejete, aby to neskončilo, jak čekáte... Hudba taková mírně podmanivá (viz Alexandre Desplat).

plakát

Glimmer Man (1996) 

Lepší tři hvězdičky... Seagal zkrátka asi nezklame, jen to není asi fakt něco, co bych stále musela sledovat dokola, ač má myšlenku, vtipné scénky (které vůbec nejsou na škodu, jelikož aspoň odlehčí)... uvidíme, možná po dalším shlédnutí... ;)