Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

V pasti času

V pasti času (2018)

Třináctiletá Meg (Storm Reid) je obyčejná středoškolačka, i když trošku tvrdohlavá a ve škole problémová. Její rodina ji považuje za emočně nezralou, ale také věří, že je schopna velkých činů. Oproti obyčejným dívkám v jejím věku ale Meg trápí ještě jedna věc: záhadné zmizení jejího otce (Chris Pine), který byl nadaným vědcem.
Všechno se změní jedné noci, kdy ji a její rodinu navštíví záhadná paní Whatsit (Reese Witherspoon) vypadající více než výstředně. Ve skutečnosti je to nebeská bytost s kouzelnými schopnostmi, která Meg poučí o existenci jakési skulinky v čase a prostoru, skrz kterou lze cestovat do jiné dimenze. A tak se Meg spolu s mladším bratrem Charlesem (který sám oplývá zvláštními schopnostmi) a kamarádem Calvinem (Levi Miller) vydává na nebezpečné dobrodružství do jiného světa, aby zachránila svého otce od zlých sil, které ho vězní na cizí planetě.

Který je ten pravý?

Který je ten pravý? (2017)

Film vypráví příběh svobodné matky Alice Kinney (Reese Witherspoon), která se právě rozešla se svým manželem. Rozhodne se začít nový život, a tak se odstěhuje zpátky do rodného LA i se svými dvěma dcerami. Na oslavě svých 40. narozenin potká tři mladé začínající filmaře, kteří hledají bydlení. Alice jim nabídne, že je ubytuje ve svém domě pro hosty - začne se tak formovat nová, netradiční rodinka. Do Alicina života se tak nečekaně začnou vkrádat nová přátelství a romantika, tedy alespoň do doby, než se před dveřmi objeví její bývalý manžel s kufrem v ruce...

Very Good Girls

Very Good Girls (2013)

Příběh dvou kamarádek trávicích léto v New Yorku. Potom, co absolvovaly střední školu, se dívky chystají přijít o panenství. Věci se ovšem zkomplikují, když se obě zamilují do stejného muže.

Kříž cti

Kříž cti (2012)

Dva nepřátelští piloti se ve vzduchu navzájem sestřelí a později se sejdou na stejném místě. Ve snaze přežít tuhou zimou v norské divočině musí držet pospolu. Je to začátek dlouhého a nepravděpodobného přátelství.

Reklama