Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (431)

plakát

Lékořicová Pizza (2021) 

Mě ta Alana Haim ani nevadila jak tady všem ale prostě tomu chyběl scénář. Já mám PTA rád a tady se v tom vyřádil a ukázal parádní atmošku LA 70. let ale nemůžete to složit bez hlavy a paty a spojit nic neříkající scény kdy hlavní protagonisté půlku filmu běhají sem a tam a mezi tím se v roli excentrických jelit objeví Sean Penn a Bradley Cooper.

plakát

Fabelmanovi (2022) 

Nejlépe to zhodnotil asi opět Verbal já bych k tomu jen dodal, že Štefan na konci filmu udělal že všech křesťanů a katolíků úplné bigotní magory což bylo dost cringe.

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

Jé jak tohle mi sedlo. Koukat na tři lidi, který o vánočních svátcích zůstanou sami na střední škole. Každý má svoje životní traumata a každýmu to krásně věříš. Tedy skvěle obsazeno a role profesora by snad nešla dát jinému herci než PG. Konec trochu prvoplánovej ale nějak tak to prostě muselo dopadnout. Zážitek....

plakát

Vražda na samém konci světa (2023) (seriál) odpad!

Takže první epizoda a dost. Nesympatická hlavní postava s hlavou na fialovo, nacpáno woke progresivisteckejma trendama, identity politics až po střechu a oduševnělý miliardář mající klimatickou úzkost. Co jsem taky mohl čekat od Disney.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Issa Lopéz by zasloužila metál... nedělala náhodou tady na LOST nebo Prison Break? ;-) Jdu si pustit první sérii abych si zpravil chuť protože toto byla po prvotním nadšení po první epizodě strašná bramboračka. Ale mrzí mě to jelikož to mělo potenciál ale bohužel jediná normální hrající JF nemůže utáhnout EZO krimi seriál z indiánskou Erin Brokowich.

plakát

The Grand Tour - Eurocrash (2023) (epizoda) 

Tady to May s tím autem už přehnal a trhal partu. Jinak super. Hlavně auta na Slovensku.