Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (171)

plakát

Creed (2015) 

Dlouho jsem se Creedovi vyhýbal... nechtěl jsem si zkazit radost a obrovský úspěch kompletní ságy Rockyho Balboy, který je pro mě ikonou sportovního dramatu i životní filosofie! Nyní pár minut po shlédnutí, jsem nadšený z odkazu na celé toto letité dílo a Creeda mohu označit za absolutně dokonalou tečku.

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Geniální ve všech ohledech! Husina až na prdeli! Doprovodná hudba snad nejlepší, jakou jsem měl možnost u filmu poznat. A čin generálovo dcery, ten její výraz v nádherném obličeji, kdy se musela rozhodnout mezi životem a smrtí, na to snad nikdy nezapomenu!

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Viděno v nejmodernějším multikině v Čechách - PREMIERE CINEMAS TEPLICE.-) Jo, jsem MLUVÍCÍ ŽELVA a ty jsi LIDSKÝ BLB!:-) - největší nečekaná lekačka filmu! Vše perfektně odsýpalo, nechyběla legrace, emoce, napětí, mraky vydařených efektů, bavil jsem se od začátku do konce!

plakát

Zlo přichází (1983) 

Věřím, že by tento příběh obstál i v knižní podobě. (anebo byl podle ní natočen, tak daleko jsem se nedopátral) Jo zoufalství, lítost, nenaplněné sny a činy, to je to co pana Darka přivádí! A proto se snažte být jen veselí:-D Kolik hororových filmů to Disney vůbec vydal? Zatím jsem viděl pouze dva, a oba naprosto perfektní, zejména svou dějovou linií.

plakát

Ničitel (1984) 

Akční trhák, který musí ocenit snad každý příznivec epochy RAMBA. Nemohl jsem se dočkat až se hlavní hrdina dostane k oné univerzální zbrani pomsty! Navíc tak emotivní příběh, že je velká škoda, že se jedná o skoro zapomenutý film!

plakát

Létající oko (1983) 

Pořádná dávka adrenalinu, jak ve vzduchu, tak na zemi. Jestli jsem žral Supermana, tak Modrý hrom dvojnásob! I v dnešní době rychlých a zběsilých efektů, neztrácí nic na své dynamičnosti! Ostatně jako spousta filmů ze století minulého!

plakát

Warrior (2011) 

Když Tommy nastupoval do ringu a místo doprovodné písně mu hlasitě zpíval zástup přihlížejících a fandících mariňáků, už to muselo být pro něj poctou a velkým vítězstvím! Nejlepší sportovní drama od dob ROCKYHO BALBOY!!!

plakát

Hello Mary Lou: Prom Night II (1987) 

Směs hororů: Noční můra v Elm Street (velmi vydařené efekty, dokonce i efekt v posteli), hororu v Amityville (kdy nám ožívají části nábytku), Carrie (zápal hněvu) a Vymítače ďábla (posedlost, vymítání, help me, otáčení hlavou ale pouze jen o 180 stupňů:-) Vynikající podívaná, kterou já osobně nemůžu označit za béčko! Zkloubit tohle vše dohromady, je dílo hodné mistra!

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Po Stallonovi a Schwarzeneggerovi přichází na filmové plátno další megaakční hrdina, který se dostane k automatickým zbraním a nebojí se je použít... nic jiného mu totiž ani nezbývá! A to má být o Vánocích klid a mír! Záře těchto tří hvězd nikdy neuhasne!

plakát

Trapped (1982) 

Lepší jak celá série pátku třináctého!!! A to tu nebyl zapotřebí ani znetvořený pomstychtivý zabiják! Stačil jen vidlákov a jejich mravy a zákony a pár nevítaných výletníků!