Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (237)

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Ne ze by to nemelo v sobe spoustu chyb a blbosti a trapnosti... Ale presto jde o naprosto vyjimecny serial s neskutecnym hereckym vykonem Vetcheho a Soboty.. A vlastne i zbytku osazenstva..

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Vadi mi naprosta plytkost a brutalni hra na efekt. Ano sleduje se to dobre, ano tesite se na dalsi dil, ale kdyz se zamyslite co ze jste to vlastne videli, co i z toho odnest muzete vetsinou smutne konstatovat NIC.. Pouze instantni zabavu, coz vzhledem k tomu jak se to tvari vazne je pro me problem.. V tehle podobe, nic pro me..

plakát

VALL-I (2008) 

Z meho pohledu naprosto precenovany ne zabavny film nesouci se na vlne dnes velice popularnich animaku.. Prekvapila me absence povedenych vtipu (za vtip nepovazuji kdejake srazky a podobne, zvlaste kdyz uz sme je tolikrat videli jinde). Celkove - obrovske zklamani a dve hvezdy jsou jenom za dobrou grafiku..

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

Znechuceni, naproste.. Sledovat dve hodiny onanii del Tora nad tim kolik penez dokazal sehnat na efekty fakt nemusim. Bohuzel postrada spad, poutavost a zabavnost jednicky. Jedine co snese srovnani je snad osoba Hellboye resp jeho hlasky, bohuzel to je na cely film PROKLATE malo..

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

Cekal sem naprosto neco jineho.. A po pravde asi jsem trochu zklaman, nedosahlo to kvality na kterou sem se tesil.. S trochou nadsazky by se dalo rict, ze mlceni povazuji za pomerne tuctovy thriller (mozna ze druhe zhlednuti dojem napravi..:P), ale s dobrymi hereckymi vykony, to se musi nechat..

plakát

Hooligans (2005) 

Solidni film, ale nejni to muj salek caje.. Nemam rowdies vubec rad a nechapu jejich "myslenkove" pochody, proto je slozite se vcitit do kuze Elijaha..

plakát

Temný rytíř (2008) 

Jeden z nejlepcich komiksovych filmu. Christian Bale dokonaly a Heath ve sve zivotni roli..

plakát

Batman začíná (2005) 

Chris Nolan a Chris Bale? To me staci.. :P EDIT: I kdyz je to na pet hvezd, tak musim jednu ubrat, pac ve srovnani s Temnym rytirem tohle je becko nejhrubejsiho zrna.. :D

plakát

John Tucker musí zemřít (2006) 

Ino celkem zabavna komedie, resp film s par celkem vydarenymi vtipy, ale ten konec.. To clovek nevi jestli se ma smat nebo brecet..

Ovládací panel
4 body