Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (1 720)

plakát

Raya a drak (2021) 

Pro jednou slabší Disney. Zajímavá osobnost draka, zajímavá myšlenka, výborná animace, ale působilo to na mě recyklovaně.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Po první epizodě Slovanů jsem manželce ukázal toto. Už je v třetině 3. série :). Můj názor: Prvních 5 sérií super, ale i pak se na to dá dívat.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Jednoznačné maximum a nový element v mé pomyslné první pětce válečných filmů (přestože je to seriál). Výborně spracované. Třeba vidět.

plakát

Tenki no ko (2019) 

Nevím. Nádherný Makoto, příběh zajímavý, jen se zdráhám dát maximum. Potřebuju vidět podruhé.

plakát

Pokoj (2019) 

Líbilo se mi. Zajímavé, originální, směřuje to trochu jinak, než by člověk čekal. Ani žándr není zcela vyhraněný.

plakát

Čističi vesmíru (2021) 

Upřímně - jde to, ale je to slabší. Přitom to má hvězdné obsazení (moji oblíbení dva herci), atmosférový vzhled a jednoho velmi sympatického androida, kterého bych docela rád viděl v něčem západním. Jenže tvůrci se pokoušeli natočit korejský Marvel a ono to ne zcela funguje. Když přijde na sci-fi, v Asii chybí hravost a nadhled. Tedy, až na toho androida, který je fakt cool :).

plakát

La La Land (2016) 

Inspirováno starými muzikály. Líbilo se mi moc. Maximum i proto, protože jsem ještě nezažil, aby si Prtě Danielka vyžádalo uprostřed filmu ze stojanu noty a při poslechu písně si je současně četlo :). Píseň Someone In the Crowd si zpívám stále dokola :).

plakát

Duše (2020) 

Anime a přitom "duchovní" film. Super!

plakát

Neznámý voják (2017) 

Film se jmenuje přesně. Neznámý voják. Není to o jednotlivci, je to o celku. Muzaika osudů se spojí v jednu duši konkrétního, bezejmenného vojáka. Pomalý, dlouhý a velmi zajímavý film z období finské historie, o kterém jsem dosud pořádně nic nevěděl.