Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (200)

plakát

Druhá šance (2014) 

Úžasné a plné emocí, ale znova to už vidět nepotřebuji.

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Štěstí, že nemám střelnou zbraň. Tohle by skončilo špatně. Buď bych zastřelil sám sebe že jsem u toho vydržel deset minut a nebo tvůrce... nebo je a pak sebe... takhle nezbývá než odpad s velkým vykřičníkem.

plakát

Pátá vlna (2016) 

Tak takto dopadne film, když smícháme všechny možné ingredience podobně jako když pejsek a kočička dělali dort. Prostě žádná sláva. Trošku Vetřelce, trošku Terminátora a nakonec k tomu hodíme trošku z Hunger games a přidáme romantickou vložku... A jakou. Smícháme Romea a Julii se Stmíváním a je to...

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Den nezávislosti? Nový útok? Spíše blbý útok a ta královna všech emzáků? Tak to byl kříženec mezi vetřelcem a predátorem. Pokud budu chtít příště vidět film, kde je včelí královna tak si pustím Včelku Máju...

plakát

Jason Bourne (2016) 

Jason Bourne je Jason Bourne, ale... tohle bylo takové nemastné a neslané. A nejhorší bylo, že akční scény byly táááák dlouhé, až se ta akce přetavila v nudu.

plakát

Celebrity s.r.o. (2015) odpad!

Dát si předtím čtyři piva, možná by to bylo i za hvězdu, ale takto... 3 piva a furt to bylo stejně blbý jako na začátku.

plakát

Doktorka Kellerová (2016) (seriál) odpad!

Odpad v duchu písně od Kluse. Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid...

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Slabší než předchozí díly, ale i tak 4*. Hlavní záporák mě sice moc nepotěšil, ale opětovný boj mezi Magnetem a Profesorem, který je ale zároveň určitým přátelstvím mě bavil. Mutanti fajn až na Jane... ta byla taková slabší i když konec v její režii jako Fénix mě nadchnul.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Zklamání... a to velké. Bohužel tak špatný scénář nemohla zachránit ani kopa triků a efektů. Hlavně některé jako stopování vlaku to bylo už příliš. No škoda mluvit.