Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (924)

plakát

Absolvent (1967) 

Geniální rebélie v podání štěnátka, které se utrhlo ze řetězu. Nadčasové téma, skvělé zpracování a báječný Dustin Hoffman. Mike Nichols prostě válel. 10/10!

plakát

Absolventka (2009) 

Taková Rory-Gilmorovská záležitost, aspoň co se týče hlavní hrdinky. 8/10

plakát

Ad Astra (2019) 

Suma sumárum, James Gray natočil solidní a řemeslně nadstandardní vesmírnou sci-fi s přísným důrazem na hlavní postavu, která při dvouhodinové stopáži nenudí, vizuálně uchvacuje a herecky baví. Nečekejte však nic převratného a připravte se, že tempo bude relativně pomalé a víc než na efektní výbuchy se zde hraje na intenzivní emoce. Objevné poselství, jež by vás stimulovalo k přemýšlení a celonočním diskuzím, též není součástí balení. Recenze zde.

plakát

Adele: Živě z Royal Albert Hall (2011) (koncert) 

Skvostné! Adele je skvostná!! Když při Someone Like You zpívá celé publikum, tak nekompromisně naskakuje husí kůže a člověk si jen říká: "Kéž bych tam byl..." :-) Dokonalé. 10/10!

plakát

Adult World (2013) 

Výjimečně obyčejný film o dospívání, selhávání ("american dream" v postmoderním šedivém hávu neúspěchu - holt všichni jackpot vyhrát nemohou, že...), osobitosti, procitnutí a prozření (tak trochu). Usměvavá a energická Emma Roberts má něco do sebe, ale snímek má jakž takž šťávu především ve chvílích, kdy se na obrazovce poflakuje John Cusack. Toho (skoro)úspěšného básníka mu fakt věříte, už jen kvůli tomu jeho "háru" ;-) 4/10!

plakát

Agent na útěku (2012) 

Aaron Eckhart si hraje na Jasona Bournea v belgickém "tavícím se kotlíku", leč celé je to okoukané, šedivé a až příliš přímočaré. Spiknutí sice smysluplné, ale pokud by to takto pánové vedli, k potopení lodi by asi nikdy nedošlo, neboť by všici seděli dávno za katrem. Však jim dá pokouřit i teenage dcerka hlavního hrdiny, která konspiraci prokoukne za pár minut. Prostě levnější směska evropské "neesonovky" Taken (záchrana dcerky) a zmíněného "velkoAmeričana" Bournea (životu nebezpečné mezinárodní spiknutí). Koukatelný průměr v rámci akčních thrillerů, nicméně nic nového pod sluncem. 5/10!

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Pilot měl grády, přičemz del Torův rukopis je jasně čitelný. Uvidíme, zda kvalita vydrží. Potenciál tu bezpochyby je. [viděno v USA]

plakát

Ach, ty Vánoce (2013) (TV film) 

Typická televizní produkce předvánočního typu, která vcelku příjemně pobaví a posílí sváteční atmosféru. Nic extra, prostě vánoční limča s takřka pohádkovým koncem. 5/10!

plakát

Air America (1990) 

Svižná a vtipná akční komedie o "tajné" americké intervenci v jihovýchodní Asii s nezaměnitelným devadesátkovým feelingem. 8/10!

plakát

A jak to bylo dál... - Živá (2023) (epizoda) odpad!

Debilní, nevkusné, bez náznaku vtipu či sebereflexe. Banda "babiček" se pokouší divákovi namluvit, že řeší stejné problémy (akorát zabarvené do všech politických korektností světa), jako tomu bylo v případě jejich minulých "já" v původním seriálu. Je to trapné a nemá to se Sexem ve městě už nic společného. Ohavnost.