Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Surfařka (2011) 

Tento film byl vynikající. Velice se mi líbil a myslím se, že je také velice inspirativní, protože když si uvědomíme, že někdo kdo přijde o ruku dokáže začít znova žít a užívat si života, tak zjistíme, že my žádně problémy nemáme. Hodně mě to inspirovalo a především motivovalo. =)

plakát

Gran Torino (2008) 

Tento film vtáhne diváka do děje hned od první chvíle. Je to film, který je velice emocionální. Zároveň pojednává o soudobých problémech naší společnosti. Dotkne se každého. Kdo ho uvidí. Tímto filmem se dokazuje, že Clint Eastwood ještě pořád na to má a odvedl velice dobrou práci nejenom jako režisér, ale také jako herec. Tento snímek si oblíbí každý.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Na tento seriál jsem se dívala z jediného důvodu a to právě kvůli Michelle v podání Jitky Čvančarové, která byla neuvěřitelně vtipná a úžasná. Vždycky jsem se těšila, jakou vtipnou hlášku řekne. =)

plakát

Na vlásku (2010) 

Tato animovaná pohádka se bude líbit určitě všem věkovým kategoriím, tzn. dospělý i dětem. Dabing k tomuto snímku sedí. A i když je děj celkem předvídatelný, tak i přesto si ho zamilujete. Dokáže vás rozesmát i rozplakat. Romantická pohádka, která je vytvořená formou takového menšího muzikálu.

plakát

V lepší společnosti (2010) 

Jak se tak dívám tak tento film se lidem moc nelíbí, ale mě osobně mě velice zaujal. Tento příběh je pro mě velice emotivní a ukazuje nám příběh inspirovaný pravdivou událostí, o které si můžeme představit, jak to asi ve skutečnosti dopadlo, i když to asi všichni víme. Kirsten Dunst roli Katie ztvárnila věrohodně stejně jako Ryan Gosling, který se stává velice dobrým umělcem.

plakát

Muzikál ze střední (2006) (TV film) 

Tento snímek je velice naivní. Je to spíše pro dívky, které se zamilují do Zaca Efrona, protože má nagelované vlasy a velký úsměv. Muzikál plný disneyovských hvězdiček, které teprve začínají svoji kariéru. Jediná pozitivní stránka je, že to režíroval Kenny Ortega, což je velice známý choreograf, který spolupracoval s mnoha hvězdami jako je například Michael Jackson.