Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 481)

plakát

Madam Web (2024) 

Chybný casting (hlavně Ezekiela) a budoucích Spider dívek, otřesné dialogy a zbytečně velká stopáž na to co jsme viděli. Hrozně pomaleji rozjezd, který též o charakteru postavy moc neříká :(. Ale na druhou stranu dobře vymyšlený námět a základní kostra příběhu je dobrá. Náznaky na spider mana taky dobrý, ale Ezekiel hodně slabý a hrozně jednoduchý :(. Když si vzpomenu na Thor L. O. T. A Marvels, tak musím dát lepší dvě hvězdy

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Bylo to napínavé, ale chybný casting a hodně pitomé dialogy jen dokreslili nesmyslnost toho všeho. Horolezci jsou možná až moc odvážní, ale blbí nejsou. Spojlery: No já nevím, ale ta věž už na první pohled vypadala, že spadne a když po ní lezly, tak dvojnásob. Byla to fakt pakárna po ní lest a ta epizodka se supem to jako vážně?

plakát

61* (2001) (TV film) 

Byl to velmi dojemný sportovní film. Ukázal pravou podstatu davu a lidské zášti. Spoilery: Rogera Marise to byli velmi drsné životní chvíle a řekl bych, že to něco takového ustát a nezhroutit se je obdivuhodné. Nejlepší hláška filmu mne opravdu rozesmála až k slzám. Mickey v nemocnici říká ,,není to tu nic moc sestřičky tě v noci vzbudí, aby ti dali prášek na spaní. :)))))))))))

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Celkem slušný námět, který se propadl asi už při scénáři. Dialogy jsou laciné, zápletky předvídatelné a herecké výkony škrobené. Pár vtipných scének (doslova pár) film nezachrání. Avšak nutno říci, že pro nenáročného diváka asi dobrý.

plakát

Wonka (2023) 

Muzikál to zabil. Hercům ubral dosti prostoru na svůj projev. Cely děj roztahal a rozmělnil. Velká škoda.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Jofie Foster je prostě úžasná já jí žeru! Zde měla její postava zvláštní charakter, jenž byl naplno vysvětlen až v druhé polovině série, ale jinak není co dodat. Ostatní postavy také skvělé zahrané. Ale co mne dostalo nejvíce bylo to mysterium kolem všeho. To byl takový návrat k první sérii, kde to bylo podobné. Prostředí Aljašky hodně pomohlo pro dramatizaci zápletky.

plakát

Croodsovi (2013) 

Po opakovaném shlédnutí a zjištění, že zážitek je pořád stejně dobrý - zvyšuji hodnocení na čtyři.

plakát

Fargo - Season 1 (2014) (série) 

Billy Bob Thornton je famózní a Martin Freeman taky super až na tu proměnu na úspěšného to se mu nepovedlo. Ostatní herci slušné. Scénář dobře udělaný.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Je velká škoda, že se Čeští současní herci neumí stát svou postavou. Je to až okaté jak hrají. Pohádka je spíše jako inscenace, kde všichni přehrávají a to je škoda. Jinak byl příběh hezký (nic originálního, ale slušný) a chytl nás.

plakát

Nabídka (2022) (seriál) 

Nejlepší na seriálu (což mne opravdu bavilo nejvíce) je casting. Ten fakt pro tento seriál zabodoval. Hlavně herecké obsazení na herce co měli hrát herce z Kmotra- fakt famózní! Miles Teller mne hodně překvapil umí zahrát to se musí nechat! Scénář a režie dosti odlehčená, ale dílu to prospělo. To napětí všech aktérů se dalo krájet a to je důležité. Kmotra mám jako filmové dílo velmi rád a tento seriál krásně dokresluje atmosféru toho filmu.