Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

já nevím... ví to? vzala si alkáče... Možná to ví a já jusem tu za vola... Soundtrack super, Gagu nemám ráda, a Cooper vypadá mega moc vychlastanej... Takže vlastně nic, co by tvůrci nečekali... Takže: Za mě průměr, písně pěkné, ale provedení nicmoc, nepřekvapí, nenadchne....

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Zklamání. Velké zklamání. Vůbec nevystihli podstatu filmu. Vznikla z toho jen kostrbatá, neúplná a nezáživná detektivka. Postavy postrádaly charakter, jejich jednání se naprosto neshodovalo s knižní předlohou. Nakonec vypadaly jako úplně odlišné osoby, než měli dle knihy být. Hrůza, děs a hrůza. Ani nevím, jestli jsem se se dvěma * nepředala.

plakát

Vampire Academy (2014) 

Tak takhle jsem se v kině už hodně dlouho nezasmála. Musím přiznat, že jsem od tohoto filmu moc nečekala. Četla jsem všechny díly série Vampire academy a myslím, že to není zrovna nejkvalitnější literární kousek, a tak jsem na film šla spíše ze zvědavosti. Dimitrij Belikov byl zklamáním, ty vlasy mu prostě neodpustím... Ale jinak měl film spád, byl rychlý, pořád se něco dělo a Rose byla správná drsná puberťačka, ne taková pipka jak v knize. A vtípky se taky moc povedly, smála jsem se snad celej film. Za mě 4*

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Edward konečně odhodil svůj mučednický výraz, ale zato teď vypadá, že si z celého filmu dělá srandu. Vlastně to celé vypadá jako nějaká parodie a navíc se tam nic moc neděje. Hodinu a půl je tam malá roztomilá holka, která sahá na divný lidi. Ale když si to tak uvědomím, v knize to není jinak. Náhle nastal obrat! Vypadalo to, že začala pořádná závěrečná bitva. Tisíckrát lepší, něž v Potterovi. Těšila jsem se na neamerický konec, i když jsem se proto musela rozloučit s oblíbenými postavami. Ale tvůrci nezklamali. Bitva byla jen vize, Vultoriovi se otočili na podpatku a odešli domů. Žádné boje, jen okoukaný americký happy end. btw Jacob otisknutej do malýho mimina? fakt nechutný... 2* za fake bitvu a za Bellu, které to tam konečně slušelo :-)

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Půlnoc v Paříži je film pro snílky. A jelikož jsem snílek, tak se mi moc líbil. Nádherné záběry Paříže, romantické procházky, příjemná hudba. K tomu se hlavní hrdina setkává se všemi svými idoly z 20. let. A nakonec i morální ponaučení. Škoda jen toho předvídatelného amerického konce. Přesto všem milovníkům Francie, umění, literatury a všech romantikům vřele doporučuji.