Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Poslední recenze (6)

plakát

Zlom (2019) 

Vůbec nevím co si mám o tom filmu myslet. Strašná agitace na Boha. Maminka mi byla velmi nesympatická. A celkově byl ten film velmi nudný. Ano byl to zázrak, ale přesně jak říkala učitelka: Proč zrovna tento chlapec? Vždyť každý kdo má někoho kdo bojuje o život se modlí, aby to přežil. Zároveň se mi nelíbí tento typ lidí, kteří v mládí vedli divoký život a pak u nich došlo je zlomu, který u nich vyvolal náboženské osvícení a nyní žijí podle Boha a mají plnou pusu Boha, Ježíše atd.. Pro silně věřící Američana bude tento film top, ale já asi nejsem jejich cílová skupina.

plakát

Holocaust (1978) (seriál) 

No musím bohužel říct, že tento seriál je velice slabý, protože to, co tam všichni představitelé předvádějí je až rozum zarážející. Tak by se určitě nacisti a ani utlačovaní Židé nechovali. Víc realistější jsou filmy Pianista a Schindlerův seznam jenom v jejich 5 minutách než celý tento seriál. Teď tu trošku dám spoiler aneb, co bylo na seriálu tak strašně zarážející (píšu to náhodou, jak mě to napadá): 1) Určitě by nacisté nechali zavřít do tábora partyzána (toho by na místě odstřelili, to samé by čekalo i malíře Karla za ty obrazy a s ním i celou skupinu) 2) Myslím si, že Židé ve Varšavském ghetu se měli mnohem hůř než je v seriálu popisováno (viz. Pianista) 3) Celkově mi přišlo, jako kdyby se vlastně Židé měli velmi dobře a bylo jedno jestli jsou v ghetu, koncentračním táboře nebo někde v lese 4) Určitě by se Inga neměla tak dobře, jak je to líčeno v seriálu (Byla by postihována za hanobení německé rasy, neboť si vzala Žida) 5) Starší Židé a nemocní by byli s malýma dětma první na řade koho by se nacisit snažili zbavit. Jediné, co se mi na seriálu líbilo, že tam bylo ukázáno myšlení Němců, proč se to vlastně dělo.

plakát

Gamgi (2013) 

Za mě by tento film dostal, kdyby to šlo klidně i hvězd 10. Konečně film, kde jsou těmi zlými američané, kteří prej chtějí chránit všechny země světa (spíše jen tu svou). Sice by filmu víc slušelo mít kratší délkum ale promíjím to tvůrcům .... opravdu se tento děj dostal do mé topky v oblasti filmů řešící virovou nákazu lidstva. Převelice ráda tento film každému doporučím a nerozumím zdejšímu tak nízkému hodnocení.

Poslední hodnocení (447)

Muž se dvěma mozky (1983)

13.08.2019

Pečeť vraha (2003)

24.06.2019

Transformers: Zánik (2014)

21.06.2019

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013)

odpad! 20.02.2015

Holocaust (1978) (seriál)

08.02.2015

Cyberbully (2011) (TV film)

06.02.2015

Zimní příběh (2014)

05.02.2015

Jmenuji se Khan (2010)

24.01.2015

127 hodin (2010)

23.01.2015

Reklama

Poslední deníček (1)

Maraton hororových filmů (2.3. - 8.3.)

O AKCI:

Na svůj týden jsem se velice těšila. Bohužel jsem měla velice špatnou ruku při výběru filmů a jenom 3 horory to u mě vyhráli (mysleno tak, že bych je doporučila někomu jinému k sledování).

Byly to:

      1) Kůže, kterou nosím

      2) Afterschock

      3) Monstrum

ZHLÉDNUTÉ HORORY (termín od 16.2. do 22.2. 2015)

1) Afterschock (2012) - 2/3 hvězdy

2) Cela (2000) - 1/2 hvězdy - úkol týdne

3) Snuff 102 - ODPAD !!!!

4) Kůže, kterou nosím (2012) - 5 hvězd

5) Horns (2013) - 3 hvězdy

6) Mlha (2007) - 2/3 hvězdy

7) Monstrum (2008) - 3/4 hvězdy

8) Kostka (1997) - 2 hvězdy

 

Afterschock (2012) - 2/3 hvězdy
- Film nenadchne a ani neurazí, ale stále jsem čekala ještě při závěrečných titulcích, že tam ještě něco bude, ale nebylo NIC. Od začátku filmu, kdy se zformovala celá šestice hlavních hrdinů jsem nějak v duchu čekala, že ta krátkovlasá slečna vydrží do konce. Strašně na celém filmu je cítit, že ho točí američané, stále citové výlevy, já nemůžu blablabla. Když si hlavní hrdiny rozdělíme na dvě skupiny tak máme - 3 chlapíky, kde chlapík č. 1 je bohatý a namyšlený pitomec, který si myslí, jak je sexy, ale přitom si jenom užívá toho, že jeho papá je daleko, ale daleko za vodou a on se na tom vyhřívá, jak zmije v parném létě na kameni, od chlapíka č. 2 neslyšíme nic jiného než já mám dcerušku a moje ex to tahá již s někým jiným než s mojí osůbkou - búúúú a poslední byl chlapík č. 3, který tam jenom fňuká nad tím, že jeho bejvalá ja coura, která to táhne s každým jenom né s naším chlapíkem č. 3, který dokonce dokázal shodit, přičemž se celou dobu lituje a klidně by za svou bejvalkou přilezl po čtyřech, kdyby ho chtěla. Nyní je na řadě představit skupinu číslo dvě, která se zkládá ze 3 dívenek. Dívka č. 1 je svobodná maminka, která i když má tříletého synka, který je tááákkk šikovný (tak proč s ním nejsem doma? a couráš někde po Chile???) tak se chvilkama chová jako coura, dívka č. 2 je slečna, která si chce jenom užívat přičemž jí za zadkem stojí dívka č. 3 její sestra, která jí hlídá jako oko v hlavě a vnitřně trpí za to, že si to nechala vzít a proto je asi taky tak protivná po celý film, i když z ní každý cítí od první chvilky, že ona určitě bude ta, co tam vydrží nejdéle.

Cela (2000) - 1/2 hvězdy - úkol týdne
- Teda já mám tento týden opravdu špatnou ruku na výběr hororů, nejdřív slátanina jménem Snuff 102, kterou jsem přetrpěla rychlým přehraváním a teď toto. Film o nějakém pošahaném masovém vrahu a aneb horor o tom, jak se mu dostat do hlavy a k tomu bonus, jak zachránit svého ne moc živého synka. Jediné, co se mi na celém filmu líbilo byla scéna s koněm a jak Lopez procházela kolem uvězněných dívek (to mi připomělo velice horor 13 duchů, pro který mám jistou

slabost).

Snuff 102 - ODPAD !!!!
- Teda lituju toho použitého filmového materiálu, Taková strašná slátanina to se jen tak nevidí. Myslela jsem, že horší film než Srbsky film neexistuje OMYL. Tenhle humus, kterej se nedá sledovat, protože kamera je natolik špatná, že není vidět vůbec nic a člověk se do filmu nemůže vůbec dostat. Myslím si, že nejvíce by se tomuto filmu pomohlo, kdyby byl zničen a již ho nikdo nemohl vidět. Zbytečně promarněná každá minuta mého života, kterou jsem nad tímto filmem ztrávila.
¨
Kůže, kterou nosím (2012) - 5 hvězd
- Po tom nic moc výběru hororu, co jsem poslední dobou viděla mohu tento horor (no spíš je to thriller) označit 5 hvězdami, protože mě vělice zaujal, i když jsem na začátku trpěla nutkáním film vypnout, ale po půl hodině mě začal film velice zajímat až jsem se do něj natolik ponořila, že jsem se pro něj až nadchla. Podle mého mínění film ukazuje, co by si každý sexuální deviant a násilník zasloužil (to pochopí pouze člověk, který film viděl). Vřele tento film každému doporučuji ke shlédnutí.

Horns (2013) - 3 hvězdy
- Ou na co jsem to tento týden zase sáhla? Jak to mohlo označit někdo za horor? To s hororem nemá nic společného, kdyby to neslo jenom označení Thriller s prvky fantasy byla bych spokojená, jenomže když si pustíte film a jste v očekávání hororu a koukáte na něj 30 minut, hodinu a ono se stále nic horového neděje, tak jste nakonec zklamaní, když běží závěrečné titulky. Film měl zajímavý děj od začátku do konce a neměla bych mu nic co vytknout. Plus má za mě za masky a

to především, jak vypadal hlavní hrdina po popálení.

Mlha (2007) - 2/3 hvězdy
- Já nevim proč není málokterý horor od Kinga dobře zfilmován. Nebylo to špatný, ale nějak mě to pořádně nevtáhlo do děje a během sledování filmu jsem dělala víc věcí okolo. Vůbec ve filmu nevidim to NĚCO, ale třeba v knížce to King napsal tak, že opravdu se člověk bojí. Bohužel na plátno to převedeno nebylo. Ale viděla jsem mnohem horší filmy, proto mé hodnocení 50 %.

Monstrum (2008) - 3/4 hvězdy
- Mé vyšší hodnocení je hodně ovlivněno tím, že mám slabost pro filmy, kde je nějaké monstrum, které něco ničí (jako př. film Godzilla) a zadruhé, že jsem zrovna tento týden měla špatnou ruku při výběru filmů, které jsem viděla. Určitě by filmaři mohli natočit pokračování a já bych se mu vůbec nebránila. Zároveň jsem nějak cítila, že by tento film docela stálo vidět v kině, aby to mělo to pravé grády. Velice se mi líbila ta scéna s koněm jedoucím osamocenou ulicí, ale co jsem nemohla vystát tak to, že kvůli jednomu zamilovanýmu blbovi mi umírají kamarádi. Nevim proč ostatní neutekli z města a jeho nechali ať se v tom plácá.

Kostka (1997) - 2 hvězdy
- Pro mě to je hodně slabý film, ale je to asi dáno tím, že jsem ho viděla poprvé až v roce 2015 a né 1997, protože mi tento film hodně připomínal SAW, které jsem viděla já mnohem dříve. Ale myslím si, že kdybych film viděla v roce 1997 moje hodnocení by bylo o polovičku větší, protože by to byl velice zajímavý film.

Maraton hororových filmů (2.3. - 8.3.)