Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (58)

plakát

Úraz (1997) (TV film) 

No příběh úplně o ničem, předvídatelný až prvoplánový.. Celá povídka stojí na hereckých výkonech, které jsou ale vynikající a právě díky nic ty 3 hvězdičky.. No, možná dvě a jedna za mladinkého Ondřeje Sokola ;-))

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Zábava, která tomu českému mainstreamu asi chyběla. Rozhodně nechci tvrdit, že se vždycky všechny vtipy podaří, ale to už je riziko improvizace. Z mého pohledu je to tak 20 na 80 - trapný, až vulgární humor vůči tomu inteligentnímu a to se dá vydržet :-) Překvapivé je i to, že Suchánek s Genzerem mi tam nějak výrazně nevadí, ač je běžně moc nemusím... A nejvíc celá show samozřejmě stojí na Ondřeji Sokolovi, který je naprosto okouzlující.. Haters gonna hate :)

plakát

Krajina za duhou (2007) (amatérský film) 

Opravdu úchvatný snímek, který byl dělaný takřka na koleni.. Hluboká myšlenka, hluboké poselství a obrovská naděje!!! Smekám, nechávám se lehce dojímat a vnímám krásu v hrůze....

plakát

Žijeme s vírou (2010) (pořad) 

Ale tak mně se to celkem líbilo... Je to hodně umluvený, ale myslím, že je to tak i avizovaný... Má to něco do sebe, má to myšlenku... Má to i dost much, ale dobrý záměr vítězí :)

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Jediný ze všech Cimrmanů, který mě vážně nenadchl.. Někdy se na něj musím podívat znovu a třeba ho rehabilituji :-)

plakát

Život je pes (1933) 

Hezký, milý prvorepublikový film. Ale, já nevím, něco mi na tom asi chybí. Asi to přece jen není úplně můj styl.. Ale.. Je to tak 3,5 * :)

plakát

Hon za svobodou (2004) 

No, dobře, dobře. Je to slaďárna, je to úplně průhledné, scénář je dost děsný a nevěrohodný a navíc klišovitý, prezidentský pár zcela americky tradiční (šedovlasý, seriózní pan prezident, blonďatá paní prezidentová) a jízda po Praze mi přijde dost zvláštní už proto, že mám pocit, že se do spousty těch ulic vjet vůbec nesmí :) Ale.. No, mně se to z nějakýho zcela nepochopitelnýho důvodu líbilo.. Mělo to svoje kouzlo a dva hlavní představitelé se mi taky líbili.

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

Oddychiová blbost :-) Možná si to zaslouží i 4 *, ale viděla jsem to v ruském znění bez titulků, čili si nejsem úplně jistá, jestli mi nějaké zásadně vtipné momenty neunikly :-DDD

plakát

Místo v životě (2006) (seriál) 

Zbytečné pokračování dobrého Místa nahoře. Mám pocit, že jak to začala vysílat Nova, brutálně klesla úroveň a ztratilo to veškerou myšlenku... Ostatně, co čekat od komerční televize...