Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Tenhle film miluji. Dokonalá pohádka pro dospělé skvělá v každé jednotlivosti i postavě, jakož i v celkovém souhrnu. A s božím soundtrackem :)

Galaxy Quest

Galaxy Quest (1999)

Při Grabtharově kladivu, při synech Warwana, já ten film prostě miluju! Pokaždé, když potřebuji zvednout náladu, je Galaxy Quest jasnou volbou. Never give up, never surrender!

Swing Kids

Swing Kids (1993)

VYNIKAJÍCÍ!!!Od prvních tónů swingu jsem byla vtažena do děje a film mě ze svých spárů nepustil až do závěrečných titulků. Opravdu můžu filmy s kvalitní hudbou, filmy válečné, Christiana Balea a také mě vždy potěší, když ve filmu vidím pro mě známé pražské destinace...v tomto ohledu mi byla splněna všechna přání. Mimoto příběh o skupině swingařů, kteří jsou postaveni tváří v tvář kruté realitě nacistického Německa, je mimořádně silný. Herci jsou taktéž výborní. Že bude excelovat Bale jsem docela čekala, ale Robert Sean Leonard mě opravdu mile překvapil - vážně skvělý výkon. Když se nad tím zamyslím, asi není nic, co bych Swing Kids vytknula. Už dlouho mě žádný film takovým způsobem nenadchnul a nezasáhnul...hned putuje do mých TOP10.