Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Maják (2019) 

Zapůsobila na mě silná stísněná atmosféra. Jako bych tam byla a cítila se stejně v pasti. Rozhodně to není masterpiece, ale je to něco, co mějako diváka nutí vše sledovat, užívat si záběry a hledat si v nich informace. To mám ráda.

plakát

Pravdivý příběh (2015) 

Je to škoda, když sázíte na 1 kartu a ono to nevyjde. Celou dobu to buduje napěti a půdu pro ten plot twist, který má na konci přijít, ale nějak to nefunguje a ten finální wow moment se nedostaví. Ach škoda.

plakát

Loft (2014) 

Vynikajici film kompletne bez emocí. Stejně tak z herců to nulové napětí a uvěřitelnost jen srší. Rozhodně nemohu doporučit. lol

plakát

Nádech pro lásku (2017) 

Pro mě to nefunguje jako romantický film ani jako životopisné drama. Životní příběh je to jistě silný, ale v této filmové podobě to neobstálo.

plakát

Clickbait (2021) (seriál) 

Konec je nesmysl. Začátek fajn, pak vyšetřování v pohodě, i když se to trochu táhlo a takové to zavedu vás na tuto stopu, která se pak ukáže slepá, je ohrané klišé. Ale ten konec. To byl nesmysl.

plakát

Matky (2021) 

Jo, je to senzační. Pokud chcete, aby vás něco přesvědčilo, že už nikdy nechcete vidět nic z české současné produkce, tak tohle je ono. Perfektní ukázka toho, jak nevypadá humor a že já se tomu, co je nechutné nebo zjevné smát nikdy nebudu. Díky, Bravo. Skvělé! A pokud vás opravdu zajímá víc, tak se připravte na několik párů s dětmi. Charaktery jsou vystavené na sterotypech. Stejně tak celý jejich příběh.

plakát

Osvoboďte Britney Spears (2021) (TV film) 

Dokumentární hodnota je tak špatná, že více informací jsem dostala od YouTubera (bez žertů). Na konci hodí pár vět. Dost důležitých mimochodem a ani si neráčí počkat na výsledek soudního procesu a vydají to jako hotové dílo.

plakát

Sweet Tooth: Chlapec s parožím - Ven z lesů (2021) (epizoda) 

Při sledování úvodní epizody jsem ukrutně trpěla. Příšerné dialogy a herci. Celou dobu jsem si pokládala otázku, jestli to myslí vážně a nebo na mě každou chvíli vyskočí hláška jebaited, LOL.

plakát

V temnotě (2011) 

Pro mě byl zásadní problém v tom, že jsem necítila pouto ani s jedním z těch hrdinů. Bylo jich moc, nikdo neměl silný charakter, možná i slabé herecké výkony. Nepůsobila na mě dobře rozpřepaná kamera. Zapůsobil na mě až závěr s větou "To jsou moji žido!". (Pzn.: chápáno ve smyslu "to já je chráním"). Jako by to celé konečně mělo smysl točit. Jen to přišlo trochu pozdě. Agnieszku mám ve velké oblibě, tohle mi jako divákovi nesedlo.

plakát

Psí zásahovka (2021) (seriál) 

Co říct no.. "metody" samotného výcviku jsou zastaralé a dávno překonané. Jako byste točili seriál o tom, jak super je dopravovat se koňským povozem, když už dávno máme auta. Nehledě na tu soap operu kolem.