Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Pro mě je to nejlepší díl celé Star Wars ságy! Vím, že znalci prvních dílů by namítali, že to původních kvalit nedosahuje, ale já mám na to opačný názor. Pro mě je tohle jeden z nejromantičtějších příběhů vůbec! :) A zrození Dartha Vadera je už je třešničkou na dortu!

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Konečně! Konečně kvalitní návrat Red Dwarfa! Vynikající díly, jednoduché, vtipné, promyšlené. Přesně tak, jak si to pamatuji :))!

plakát

Lara Croft - Tomb Raider (2001) 

Nejlepší zde byl Chris Barrie a to z toho důvodu, že já jsem v něm stále viděla Rimmera a to nemělo chybu! Já ho jednoduše zbožňuji! To by se Lister divil k jaké ženské se Rimmrák dostal :D!! Každopádně to nic nemění na tom, že film je to hloupý, naivní, nepoutavý a ani ve hře jsem snad neviděla tolik fyzikálních nesmyslů. Už vidím, jak by 50 kilová Lara Croft dokázala rozhýbat 2 tunový kýl! :D To už si ten balónek mohla raději přijít propíchnout apartním špičatým nehtíkem. Mě tady tyhle nesmysly prostě vytáčí.

plakát

Kdo přežije - Thajsko (2002) (série) 

Já jsem si nejdřív říkala proč to má tak nízké hodnocení. To musí být omyl, ale není. Tady v téhle sérii nebyla žádná výrazná osobnost ani "dějové" zvraty. Jediné, co se tam dělo, byl fakt, že je dva kmeny žili určitou dobu pod "jednou střechou", ale sloučeni nebyli, což malilinko zamíchalo kartami. Škoda, že tam nebylo ani komu fandit a do finále se dostali dva, kterým jsem to moc nepřála.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Negativní, pesimistické, nepříjemné až nechutné. Fuj, já jsem ve filmu ještě neviděla takhle odpudivé sexuální scény. Ty lidi se chovali jako dobytek, který to taky dělá jen kvůli svým instinktům. Je to velmi nepříjemný film a zanechal ve mě stejný pocit, nic dobrého v něm není. Nechápu za co vlastně byla Williamsová nominovaná na Oscara? Za ty "porno" scény, nebo za to že ukázala kozy, anebo za ty části snímku, kdy jí přes její vlasy a kameru nebylo vidět ani do tváře?!!

plakát

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (2004) (seriál) 

Je škoda, že je to tak nevyrovnané. Některé příběhy mají vtip a pointu, ale narazila jsem i na pár takových, které mi přišly hloupé, ironické a absolutně postrádaly smysl.

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Mezi novodobými českými seriály tohle patří mezi absolutní špičku. Má to i nějaké své chyby, ale já to absolutně miluji.

plakát

Surfařka (2011) 

Z jednoho pohledu je to slabé drama a životopisný film a z druhé strany je to velmi vydařený teenagerský film. Mě moc nezaujal hned ten začátek, kdy to bylo samé chychotání mladých holek a já jsem čekala dramatický film:). Pak jsme se zase přesunuli na vlnu trapných řečí typu: "Nechci, aby to bylo snadné. Chci, aby to bylo možné!". To mi už trochu pilo krev. Chtěla jsem emoce a ne prázdnou lidskou schránku, která se se vším umí poprat. Tím ale nechci říct, že ta skutečná dívka taková byla - to ne, je to hrdinka. Jen se mi nelíbila tato filmová adaptace.

plakát

Kdo přežije - Amazonie (2003) (série) 

To je taková štětka ta Jenna!! Nechápu, že jí na ten její pláč a kukuč všichni skočili. Já mám Kdo přežije ráda, ale už mi bylo proti srsti, jak si podkopávali židle. Normálně mi to ve hře nijak zvlášť nevadí, je to celkem pochopitelný, ale v některých momentech mi bylo Butche a Matta trochu líto. Oni snad před začátkem soutěže musí každému spočítat obratle, protože není možný, kolik bezpáteřních parchantů se v té hře najde.

plakát

Kdo přežije - Perlové ostrovy (2003) (série) 

Rupert je božíí.. hned po Ozzym je to můj neoblíbenější přeživší. Kvůli němu se vyplatilo to sledovat :)). Ale plný počet to nedostane za to, že se tam vrátili lidi, kteří už byli předtím vyřazeni. To se mi vážně nelíbilo.