Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Telefonní budka (2002) 

Po dlouhé, dlouhé době jsem konečně vzala tento film na milost. Bála jsem se, co to bude zač, když se celý děj odehrává v malé telefonní budce, ale naštěstí se to netáhne moc dlouho. Je to zajímavý nápad, i když mysteriózním filmem bych to nenazvala. Colin Farrall mě teda vyrazil dech, jak náramně to zvládl. Určitě to není žádná sranda celou dobu se ze scény ani nepohnout a přesto vyjádřit tolik kolísavých emocí.. Je to zajímavý film, ale jednou mi stačí.

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Viděla jsem 20 minut a chtělo se mi zvracet! Víc jsem nezvládla a přesto hodnotím, protože jsem jednoduše musela vyjádřit svůj názor. Já mám parodie docela ráda, ale tohle je doslova odpad a ani se nesnaží to nijak změnit.

plakát

Kundun (1997) 

Nejvíc na mě zapůsobila hudba! Z té jsem měla největší zážitek a nejsem si jistá, jestli to není na film trochu málo? Pro mě to byl dobrý film, protože já jsem o této historii Tibetu nevěděla a nevěděla jsem ani, že Dalajláma se nemohl do Tibetu vrátit. Ale hlavní představitel mě trochu zklamal. Umím si představit, jaké emoce z toho mohly jít, ale bylo to trochu suchý.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Nejvíc se mi líbil příběh. Herci mě nijak nebrali. Hrozně moc jsem si přála, aby to byla pravda, a Prot byl skutečně mimozemšťan. Konec byl zajímavě udělaný, myslím, že si každý přijde na své ;).

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Sandra je tak krásná žena! Ať už na pohled anebo hluboko v jejím nitru. Já jako divák tohle sice posoudit nemůžu, respektive bych neměla, ale díky bulváru se tomu mohu velmi přiblížit. Když jsem ten film viděla poprvé, líbil se mi a zahrál přesně na mou strnu lítosti. Po druhém shlédnutí jsem viděla, co Sandra všechno dokáže. Ona i v kratinkém záběru a minimální mimice dokáže vyjádřit tolik pocitů!! Hned jsem věděla na co myslí a její pocity se hned přenesly na mě. Její akademické ocenění plně chápu. Konečně! :) Mnohdy se s akademií neshodnu.

plakát

Znalec psí duše (2004) (seriál) 

Z dokumentárního hlediska to má pro mě všechno. Osvětlení problému, nastínění řešení a vzápětí vidím i výsledek. Nejsem zastánce žádné korekce psího chování ani hru na "alfa samce", ale Cesar to umí. Jsem zastánce pozitivní výchovy psa. Líbí se mi, že lidem z plných plic řekne, že problém je v nich a ne ve psech. Skutečně rozumí psímu chování a řeči, i když občas použije něco, čemu já nefandím, tak jemu to věřím.

plakát

Kouzelníci z Waverly (2007) (seriál) 

Dovolím si hodnotit, i když jsem viděla asi 2 díly, ale pochybuju, že by se v jiných dílech kvalita rapidně zvýšila.

plakát

Zvonilka: Tajemství křídel (2012) 

Radost na to pohledět! Skutečně jsem si to užila a musím říct, že víc takových pohádek s jednoduchou angličtinou.. aspoň mám, kde procvičovat :).

plakát

Sinister (2012) 

Co od hororu očekávám, když si ho pustím? Že se budu bát, anebo se budu cítit aspoň napnutá, jak to dopadne. Ale já jsem se tady bála jako malé dítě!! Naprosto jsem tomu filmu podlehla a bála jsem se pak jít na záchod (taky jsem se na to musela dívat těsně před půlnocí, že.. já hrdinka). Navíc já, jako ortodoxně vychovávaný a na přírodních zákonitostech stavící člověk, mám tak otevřenou mysl, že jsem takovému druhu nadpřirozena i uvěřila. No a pak aby člověk nedal plný počet, když si s ním ta filmová hra mává jak chce! :))

plakát

Rub a líc (2013) (pořad) 

I když se snaží ukázat danou problematiku "ze všech stran" nepřijde mi to objektivní ani přínosné. Pár příběhů ze života, odborníci o tématu vypovídají svá stanoviska. Nebaví mě to a když to srovnám s podobnými sériemi od BBC, tak je to hodně slabé.