Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (895)

plakát

Abercrombie & Fitch: Vzestup a pád (2022) odpad!

Asi takhle. V dnešní době je celkem jedno, jestli chcete pracovat, nebo nosit hadry od A&F, Thor Steinar, nebo od spojených barev Zelando. Klidně noste hadry z recyklátu. Je to vaše osobní volba . Takže rozhodnutí A&F zaměstnávat jen Keny a Barbíny mě zachovává zcela chladným. Strčte si ty svoje hnusný hadry do svých nekorektních prdelí. A dokument o takové kravině by měl skončit na stejném místě.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Americký superprezident Lincoln v roce 2012 dvakrát. A dvakrát špatně. Spielberg nám naservíroval nudnou a obludnou porci zákulisního handrkování o zrušení otroctví (za trafiku v Oregonu jsou někteří poslanci ochotni uznat i černocha za člověka!), kterou zachraňuje angličan Lewis v roli amerického národního klenotu. Zato šílený Timur a jeho parta udělala z Lincolna Van Helsinga. Netuším co je k tomu vedlo. Je to decentně krvavé, blbé, pekelně digitální, místy zpomalené (kde už jsem to kurva viděl?) a žádný herec to nezachraňuje. Ve výsledku to u mě mají oba Lincolni za dva, dohromady za čtyři, což není zas tak špatný výsledek. Jenom se bojím, že jeden z nich bude mít v březnu nůši Plešounů za nic a na druhého se bude prášit ve výprodeji. Schválně, který jak skončí?

plakát

Act of Seeing with One's Own Eyes, The (1971) 

Kdybych byl krejčí, usiloval bych být nejlepší z těch, co svět zná, a být dráteníkem, nikdo z ostatních by nespravil hrnec jak já. Jack "Dr.Gull" Rozparovač

plakát

Admirál (2015) 

Michiel má kocábku náramnou! A já zírám se spadlou čelistí, protože to ti vypálení sýrožrouti dokázali natočit s rozpočtem, za který by za mořem někteří stárové ani nevylezli z pelechu. Pecka!

plakát

Aeon Flux (2005) odpad!

Je Catwoman horší než tahle blbina? Jestli jo, tak to teda potěš....

plakát

Afrika aneb Češi mezi lidožravci (2004) (divadelní záznam) odpad!

Je těžké v dnešní turbulentní době, která prokazatelně směřuje k lepším zítřkům , bez rasového a gender útlaku, hledat lepší důkaz českého RASISMU, než je hra Afrika z dílny hrubě přeceňovaného DJC. Nemá cenu se pitvat v jednotlivostech, takže krátce a stručně, neboli briefly: 1. Do vzducholodi nenastupuje žádná žena, ani nikdo jiný z 56 možných, funkčních pohlaví. Hanba! 2. Všichni cestovatelé jsou BÍLÍ. Není zde zastoupen například nikdo z komunity Romů, kteří v té době již prokazatelně obohacovali české země, potažmo rakouské mocnářství. 3. A to nejhorší teprve přijde. Opravdu je někdo schopen se smát vtípkům o Černoších-albínech?!?! Uku, Lele, Líná Huba, Holé Neštěstí? Vyfabulovaný, neexistující kanibalismus? Máme zapotřebí něco tak levného a sprostého dnes akceptovat? Ne, přátelé. Je třeba se na tuto, nebojím se napsat "šmíru", podívat dnešníma očima a ohodnotit jí nekompromisně ODPADEM!

plakát

Aftermath (1994) 

Milý film o tom, jaké to je, když se vám povolání stane koníčkem. Snad dokonce vášní!

plakát

Agrometal (2023) (seriál) odpad!

Sme se s kamošema taky hlásili do hudební soutěže o prokrastynacy těch voňavaek a krémů na záda. Ale to nedopadlo. Vichráli to ti smrdi. Přesně jako v tutem dokudementu. Takže příšte to máme poslat do nějaký Eurovize. Tam prej máme vetčí šanci. Prej to vyhrál i fousatá ženská. Agrometal dycky. Jako most. Hobluj!

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Scully: Přemýšlel jsi někdy o smrti? Mulder: Jednou, když jsem byl na lední revue......... Syn nesvatý: Ty nechceš žít věčně? Mulder: Jestli se vrátí móda úzkejch kalhot, tak ne.......... Mulder: Některý lidi sbíraj slánky a pepřenky, tihle fetišisti zase vlasy a nehty z mrtvejch lidí. Ale já jsem nikdy nepochopil ani ty slánky a pepřenky........... Šerif: Oni se tu scházejí a poslouchjí tady tu satanskou hudbu. Mulder: Myslíte dechovku?.......... Scully: Muldere, z nebe právě padaly žáby! Mulder: Jak to zvládly bez padáku?........

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Nevíte proč je havran jako psací stůl? Já taky ne a to jsem se ptal i Tlachapouda. Už Lewis Carrol nebyl tak docela při smyslech, když psal knižní předlohu, ale to co bral Burton, když tohle točil, by nikdo neměl brát ani v množství menším než malém. A nebo by se to naopak mělo přidávat do vody místo chlóru. Slovo halucinace dostalo pěknej, barevnej kabát z vorpálu.