Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (895)

plakát

Jak si přeješ (2013) (amatérský film) odpad!

Krabicový přenašeč, nějaká pomatená rusalka a pán s nejhorším warpaintem na světě. Suroviny k výrobě krutopřísné hovadiny. Kdyby jste si za ty tři minuty radši umyli to nádobí a spálili tu děsnou homobundu v předsíni. To si přeju.

plakát

Apokalypsa: Vzestup Hitlera (2011) (seriál) 

Teď už je mi jasný, proč byli všichni příslušníci SS takový štramáci v těch krásně černejch uniformách. Holt hadry od Huga Bosse, to je prostě klasa pro nadlidi. Myslím, že tuhle kapitolu oděvní gigant ve firemních katalozích asi nezmiňuje.

plakát

MuslimGauze: Memory party (2008) 

Sovětští soudruzi si vybrali věru špatnou věc od tohoto milovníka Izraele. Mohlo být podstatně líp.

plakát

Stalingrad (2013) 

No, na to, že děj filmu vypráví nějakej felčar do díry v betonu, to není zas taková hrůza. Je to vlastně taková Sněhurka a sedm trpajzlíků. Tady vlastně Katuška a pět tatínků. Vojín Ryan žasne.

plakát

Rivalové (2013) 

Ultimátní film o sportu, který pro mě ani sportem není. Honit se po asfaltu v okolečkované rakvi, mi spíš přijde jako permanentní pokus o sebevraždu. Frankenlauda je king. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrm, brrrrrrrrrrrrrrrrmm, brmmm, brrmm.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Celkem to nemám rád. Když mě někdo tahá za nohu a kouká, co snesu. Ovšem pan Jackson, mě tahá za fusekli s takovou grácií, že jeho vyprávěnka na motivy z Hobita, je věru neodolatelná. Vytknout by se tomu spektáklu dalo leccos. Nemá cenu se v tom nimrat, to už tu předvedli jiní. Já to mám v očekávání věcí příštích (bitva pěti armád) zase za plnej počet. Jen doufám, že se nedočkám potomka mezidruhového křížení. Fousatou elfku s fixací na bojovou sekeru bych už asi nerozdejchal.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Prásk do exoskeletonu! Tony potřetí a zcela nečekaně nejlíp. Temnější, dospělejší. A asi za to může i volba záporáka. Zatímco ty trumpíky z prvních dílů si sotva vybavím, tak lávový mužík je konečně pořádná kurva se záměrem. Jo!

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Tohle už vypadá, jako nějaká nebezpečná nákaza. Asi to bude ze žrádla. Jakoby Roriguez večeřel s Del Torem a oba po požití tacos z bernardýna dostali NÁPAD jak si vylepšit filmografii. Del Toro to velkolepě rozbalil s robůtky a Robík se rozhodl s Dannym Trávníčkem (ten buď večeřel s pány režiséry, nebo ten otrávený, mexický eintopf sám vařil) resuscitovat Mačetu. Účast Statečného Srdce je mi záhadou a do teorie o žrádle příliš nezapadá. Možná se zastavil až na afterparty a tohle zmáknul ještě s kýblem tequily v žíle. Hoši si pochutnali a soudnej divák se z toho posere v kině.

plakát

Perverzáci (2011) 

Tři milé, poetické splatterpunky. Punkliže je vám příjemná tvorba pana Barkera (kdypak se dočkáme zfilmování jeho Věku touhy?), je pro vás tohle ten správný šálek tělních tekutin.