Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (121)

plakát

Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told (2013) 

Slušně přehnaná propaganda z pohledu druhé strany, která sice jen zlehka oponuje mainstreamu, protože neobsahuje zdroje (např fotky dobových dokumentů), ale obsahuje nesporný prvek. Nutí člověka použít vlastní mozek namísto slintání oblíbených pravd z učebnice. Jak mainsteam, tak revizionismus je v současnosti neuvěřitelný blábol a paskvil, ohýbaný podle potřeb a mainstream je navíc chráněn zákonem tak, aby o tématu nebylo možno diskutovat a nedejbože se i nakonec dozvědět pravdu. Aby uchránili ti nahoře naši mentální integritu a naši svobodu projevu, vytvořili zákon, který zakazuje se zeptat: "Jak to bylo doopravdy?". Proto obdobné (až přehnané) dokumenty musí vznikat. MUSÍ! Jako protiváha nekonzistentního mainstremu. Dvě otázky jsou ale asi povoleny, tedy se zkusím zeptat. "Proč se od II. světové války již posedmé snížil oficiální odhad mrtvých židů v Osvětimi ze 6 na 2.5 milionů a jak je to možné, když zákon určil první číslo jako pravdu a od té doby se zákon nezměnil?", "Proč se změnily odhady, ale ne učebnice?".

plakát

Americká nakládačka (2020) 

Dost zajímavý a skoro originální příběh. Zlehka naznačeno chování US i ostatních společností. Taková ta bigotnost a jistota vlastní pravdy. Příběh má tak 60% síly, ale podtext je čistá stovka. Komedie/drama. Takto to má vypadat. Rozmýšlím mezi 4-5 *, ale dám 5. Je to v podtextu silný příběh, a to mám rád. Děkuji za pozornost.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Když jsem to napotřetí dokoukal, neb dvakráte jsem usnul, potřetí jsem musel zůstat střízliv a přehrát to mé staré, přišlo mi to jako dobrý film. Tedy dvakrát mne to uspalo, jednou ne, to je 60%-ní uspávač, tedy 3 hvězdy. Třetina z 60% byla skutečně nuda jako ... takže to máme za dvě, nesympatýcká blondýna to je hvězda dolů a film má konec, to je hvězda nahoru... a tak by se dalo pokračovat. Za dvě z milosti, protože miluji spánek.

plakát

Attila (2001) (TV film) 

Chtěl jsem něco napsat, ale už to tu dávno je. Tedy viď koment od TeeAge...

plakát

Balerína (2016) 

Můžu si odškrtnout další shlédnutý kus.

plakát

Bankrot (2017) odpad!

Chtěl bych mít partu zkušených ajťáků, kteří: přesměrování provozu 'skrytě jinam' považují za zabezpečení, natáhnou 5terabajtovou linku na vesnici za několik hodin a k tomu potřebné napájení elektřinou včetně záložních zdrojů a dieselagregátů, za pár hodin nainstalují zázemí prográmátorů a vše jim na první šup funguje, pak programují bezpečnost ve WIN přetahováním oken... atd. -------- Chtěl bych mít vládu, která: na řešení problému nejvyšší priority přivádí externisty a nemá své odborníky, povolí největší antihackersko/antiteroristickou akci v dějinách země v nechráněném objektu na vesnici, předá mi hesla k serverům vytištěná na několika A4 blanketech, dá libovolný peníz na výbavu - zatímco netuší kolik nabídnout programátorům... atd. --------- Chtěl bych mít scénáristu v prackách... na rejžu dlabu, ten tématu rozumět nemusí. Výsledkem je odpad, protože film je zmatkem nesmyslů a odborných termínů. Hláška filmu je "Nemáme konektivitu!!!!! Potřebujeme server!!!!".

plakát

Borgman (2013) odpad!

Jak píše POMO..... Dávno som sa pri filme necítil ako-zdrogovaný. Vážím si POMO. Nevážím si toho šmejdu, co mě sice celou dobu bavil, ale vyzněl naprosto do nikam. Tento film má sice záživný děj, nemá však smysluplný závěr. A to jsem nenáročný divák a to jsem jeětě 5 minut před koncem přemýšlel o čtyřech hvězdách ... doporučuji bvšem inteligentům zkouknout, přesto dávám odpad.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Byla éra westernů, byla éra osmdesátkových komedií, teď je éra jeblííích ameryckííích komyyykxsů. Za co, soudruzi? Za co? Tu jednu dávám animátorům za úmornou dřinu. Celé je to pitomé jak český politik, nudné jak čekání na útok ze Seveverní Koreje, trapné jak schody ve výtahu. Resp ještě trapnější. Už dlouho čekám na novou módu. Snad se jí dožiji a snad ji nebudu muset přežít celou.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Plagiát. Opět. Ale je zapotřebí více takových filmů, aby nám konečně docvaklo, co si sami děláme za zvěrstva!