Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (121)

plakát

Rozlučka (2021) 

Tohle nemá hlavu ani patu. Je to milionkrát oplétaná zápletka s podzimním lovem bez zvěře. Jednu hvězdičku dávám jen proto, že opravdu existují ještě horší filmy.

plakát

Sváteční rande (2020) 

Pretty Woman je v tomto žánru 5* Paris Hilton je odpad. Ten chlap nebyl špatnej. Byl sympaťák. Obdivuji jeho trpělivost s tak strašnou ženskou. --- Komentář byl napsán na přání mé ženy. Já bych dal 3*.

plakát

Americká nakládačka (2020) 

Dost zajímavý a skoro originální příběh. Zlehka naznačeno chování US i ostatních společností. Taková ta bigotnost a jistota vlastní pravdy. Příběh má tak 60% síly, ale podtext je čistá stovka. Komedie/drama. Takto to má vypadat. Rozmýšlím mezi 4-5 *, ale dám 5. Je to v podtextu silný příběh, a to mám rád. Děkuji za pozornost.

plakát

Nadějná Grace (2013) odpad!

Tohle je film o skládání písní pro pána Boha pod vedením rádoby silného otce. Pro pámbíčkáře možná fajn téma, ale ani Vám neporadí, jak skládat, ani Vám neukáže Boha. Je úplně jedcno, co bylo předlohou filmu. Je to jedno proto, že s předlohou má společné jen tvrzení o předloze. Budete se nudit. Film je ovšem pětihvězdičkován komunitními nadšenci Ulice, díl 789089867656879768987.

plakát

Muka (2008) odpad!

Pokud někdo neví, jak dlouho je unesen, jaktože je dokonale hladce oholen. Dávám odpad. Vypnul jsem tohle svinstvo hned na začátku filmu pro nelogičnost. Tohle opravdu nesnáším. Pokud si film hraje "na pravdu" musí být uvěřitelný.

plakát

Na střeše (2019) 

Slušný pokus o něco, co tu ještě nebylo. Jenomže už bylo. Takže jedna hvězda za zpracování s p. Švehlíkem. Jinak za lízání vagíny Angely Merkelové a !!!výhradně její!!! genderovou správnost jde vše ostatní dolůůů. Místo 4* jen jedna, protože příběh je pointuálně poslán do sraček mysli dnešní zelené mládeže a původní myšlenka byla nejdříve zbita. Potom zabita.

plakát

Noc s nabroušenou břitvou (2003) 

I v horroru musí být logika, nejen řeka krve a hnusu. Jak jedna osoba řídí dvě auta? Jak se někdo umlátí tyčí s osttnatým drátem přes igelit a pak se tím děravým igelitem udusí ... aby vzápětí ožil? Ta jedna hvězda za jen za to, že jsem film v půli nevypnul, ale s prstem na tlačítku "Skok vpřed o 10s" jej vlastně dokoukal. Horror a horror je rozdíl. Pro typ horroru, kam spadá i tento film, by měla existovat nová kategorie, něco jako UnLogicBlood.

plakát

Uranus (1990) 

Gérard Depardieu byl nějakej divnej ne? Dnes to tahal utrčitě Philippe Noiret, a ostatní přehrávali. Taky tomu chyběl konec. Nebo ne? Přesto na tom něco je.

plakát

Toxické děti (1980) 

Není to zlý. Při vší úctě ke stáří filmu, jedná se o nedostatečně využitý šikovný nápad.

plakát

Finální portrét (2017) odpad!

Zajímavý pokus, jak okecat, že umělec nemůže nikdy soupeřit s fotografií. Proč socha Palacha je nerez krabice? Prý je to umění. Proč Picasso čmáral jak pomatený geometr? Protože to je nový styl a vyjádření duševna. ATD. ATD. ATD. ------- Naštěstí neexistuje doba, která by umožnila koexistovat více než několika skutečným umělcům zároveň. Naštěstí mám právo tvrdit, že ty mrzkosti, jež jsou nám předváděny, nejsou uměním. Stejně jako tento film. Nudný a o ničem. Už jen proto, že stále jen lže.Prý fotografie převzala umělcům řemeslo, a malování se muselo změnit. No tak dobře.Když to všichni říkáte, tvoříte tím maintream, a všichni ostatní jsou blbí. Sámo včetně mne.