Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Zajímavosti k filmům (6)

M*A*S*H - Oko za oko, zub za zub

M*A*S*H - Oko za oko, zub za zub (1978) (epizoda)

Přibližně 8 až 6 minut před koncem epizody ukradne Margaret (Loretta Swit) Hawkeymu (Alan Alda) a B.J.ovi (Mike Farrell) ve sprše šaty. Ti dva se pak nazí proplíží táborem až do bažiny. Tam je již očekává banda sester s Margaret v čele těšící se na výborné nahé divadelní představení. V tuto chvíli kamera nabízí pohled na dva nahé kapitány přes prádlo visící na šňůře, takže není vidět na intimní části jejich těl. Je zřetelně vidět, že prádlo visí napříč mezi sedícími sestrami a dvěma kapitány, za nimiž jsou dveře. Prádlo visí přes celou délku stanu. Když se kapitánům podaří nadržené sestřičky konečně vypoklonkovat ven, sestřičky procházejí ke dveřím kolem kapitánů a nikde žádná šňůra, ani žádné prádlo...

Wasabi

Wasabi (2001)

Kolem 17. minuty filmu volá japonský notář komisaři Fiorentinimu (Jean Reno) ohledně úmrtí jeho bývalé lásky a říká mu doslova: „Zítra v 15 hodin provedu otevření závěti.“ Pár vteřin na to: „Zítra vám to letí z Paříže v 17 a ve 20 hodin, zamluvil jsem vám oba lety“. Za dalších pár sekund: „Paní Kobajaši bude podle svého přání zítra zpopelněna.“ Žádný z těchto časů matematicky a logicky nesedí.

Uranus

Uranus (1990)

Cca v čase 01:20:15, kdy je střelen výčepní bistra Leopold (Gérard Depardieu), je vidět v několika záběrech, jak Leopoldovi vychází z pravé nohavice kabel pro odpálení pyrotechnických kapes s krví. Místy lze zaregistrovat i spojku kabelu, umožňující potažením za kabel, rozpojit linku. To se také stane a po druhém výstřelu se již Leopold smrtelně raněn klátí bistrem bez tohoto zajímavého doplňku.

Hrdina jedné noci

Hrdina jedné noci (1935)

V čase filmu cca 01:15:30 končí scéna odjezdu Vlasty Buriana z nádraží, kde mu na rozloučenou mává Václav Trégl. V úplném závěru nádražní scény, při stmívačce, je slyšet hlas (pravděpodobně) režiséra filmu Martina Friče: „Dobrý...“.

Vrtěti ženou

Vrtěti ženou (2011)

V 53. minutě uchopí dr. Granvill (Hugh Dancy) do ruky jakýsi motor, jenž "otáčí peřím". Při střihu se změní směr otáčení tohoto stroje.

Reklama