Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (34)

plakát

Záhadný lovec - Epizoda 11 (2023) (epizoda) 

Ač chápu Ga Mo-takův zármutek, tak prostě tahat sebou mladýho kluka na fušku (kde mu muselo být jasný, že dřív nebo později na X narazí) - byl pěkně dementní nápad. A So Mun se taky chová úplně mimo - místo toho, aby mu přirovnal podobnost situace, tak dá těžkou zpátečku a pak vyjede absolutně bez argumentu. Ostatní díly 2. série jsou dobré(65%+) nebo super(90%+). Ale tento je jaksi roztahaný a nelogický => 40%.

plakát

Melodie kouzel (2022) (seriál) 

Je to kouzelné :') Nebojte se, toho zpívání tam není moc a to co tam je, je hezké :-)

plakát

Red Notice (2021) 

Protože v areálu plného automatických zbraní jsou středověké padací dveře a bazuka se bere výhradně na 1 běžícího člověka po starověkém dřevěném mostě #facepalm . #facepalm momentů je tam hodně, ale jinak je to až příliš standardně dělaná žánrovka. Koukatelné to je, občas i sranda, docela hodně akce, to vše ale jen pokud, jak říkám, přežijete ty wtf momenty :-)

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Tady si oblíbíte všechny OSTATNÍ postavy KROMĚ hlavní postavy. Protože to je s prominutím ale taková blbka a namyšlená tupka, že to svět neviděl. Střídá nálady/vyjadřování jak vítr, chíli je v tom "nová" chvíli se chová jak největší frajerka namyšlená. Já jenom doufám, že ji někdo špatně zrežíroval a nechová se tak ta herečka i v reálu. Ovšem nebojte se, není to úplně ztracené, je to takové hezčí, lepší Béčko, kde jsou i normální postavy a nějaké počítačové efekty tam taky jsou (není to top kvalita, ale zas tak špatně taky ne). Každý si tam najde záporáka nebo klaďase, který ho zaujme :-) Dávám tomu takových 65% (3 hvezdy sou asi malo, ale 4 zase moc). UPDATE: Od cca půlky druhé série už to je s Clary lepší, Jace je pořád blbec, ale aspoň něco :-)

plakát

Katla (2021) (seriál) 

Je to kombinace takového toho krásného surového seveřanského a napínavého filmu a filmu Solaris (2002) Tento typ tedy není pro všechny, pokud nemáte rádi surovou seveřanskou filmařinu, tak vás to vcelku jistě vůbec nechytne a bude vám to připadat nudné, jak už tu někdo psal, protože kvůli mysterióznosti se tam hodně věcí protahuje - kdyby si celé městěčko nelhalo a říkalo si všechno co si myslí, tak by to bylo rozuzlené za 2 díly, že ano :D což je věc, která tam občas prudí i mě, dalo by se udělat řešení i kdyby si to řekli a pak řešili proč to tak teda je x) proto  hodnotím (celkově) cca 85%. 4* jsou málo 5* moc :-) Finále klasické, je tam dost WTF momentů u Grimy, kde si říkáte, takhle by přeci nikdo nikdy nereagoval a ozval by se, ale má to pak aspoň myšlenku x) Každopádně doufám, že bude další série a trošku se to dojasní a dodělá :-)

plakát

Bogeongyosa aneunyeong (2020) (seriál) 

Správně uhozená záležitost - místní rozporuplné hodnocení (někdo moc někdo málo) opět nezklamalo :-) Pokusím se zareagovat na některé věci v ostatních recenzích tady - ano, rozhodně to není KLASICKÁ JK věc. Děj rozhodně není nedokončený, je tam poměrně dost scének, které na první pohled můžou působit jako separátní dějové linky, ale jsou to pouze dokreslovací scénky hlavní příběhové linky. Taky upozorním, že to není zrovna nejjednodušší seriál - rozhodně tímpádem nesedne všem :-) Tj. musíte duch seriálu napřed pochopit, pak se vám to bude líbit :-) Super hudba :-) a spousta WTF momentů u kterých se ledaskdo zasměje :-) Je tam pár scén, které trvají zbytečně dlouho, takže za mě tak 90% kvůli tomu. Trošku by mě naštvalo, kdyby tohle byla jediná série, protože 1. série zakládá na velmi zajímavý navazující příbeh. Další věcná recenze od => safiyuki Jinak tu démonickou píseň mi to vyshazamovalo "보건 보건 교사 다 od 보건교사 안은영" což je ale podle mně jenom název toho seriálu a té hlavní postavy x) ale možná se to tak na tom OST fakt menuje => tady je OST na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Cfeu-Xlm34g

plakát

Mistr jinu a jangu (2021) 

Roztomilí démonci a démoni, krásné "démonky", které jsou vlastně hodné, visuálně démoni i efekty naprosto excelentní. Výpravností ano, je to čínská výpravná povídka, takže těžká žánrovka, asi to nesedne všem, to by mi nevadilo, me vadilo, že je to trochu moc krátké, tenhle film by klidně mohl mít 3h a bylo by to zábavné, má to potenciál trilogie Pána prstenů, ale bohužel je to zatím jen 1 film :(

plakát

Příležitostní detektivové z Baker Street (2021) (seriál) 

Až na pár zbytečně protahovaných scén je to super podívaná, která odcejpá, visuální efekty taky dobré, je tam spoustu emočních/morálních věcí, které jsou podle mě nadčasové a naprosto excelentně zahrané, člověk jim to až věří :) Jako ano pár věcí by tam šlo udělat určitě lépe, ale rozhodně to není žádný odpad! Trošku se teda obávám, kam to poputuje v další sérii, ale ta ještě nevyšla, takže se nechám překvapit a nebudu tu místo toho listovat svoje kinematografické memoáry a srovnávat to s něčím zcela jiným. Slušných 70%+

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Nahodou super film - neni to moc kratke, ale porad se neco deje, vizualne uplne super, cely svet taky. Problem tady je, ze film nema zadny skutecny zacatek, uvod do sveta atd., ale rovnou se skoci uz do hlavniho behu absolutne bez kontextu. Skoro jako by to byl dil mezi dily. Jenomze Valerian film je jenom 1, škoda, že tohle není třeba 2. díl nějaké trilogie :) Takových velice solidních 80% :)

plakát

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 

Absolutní perla. Jenom to chce film pochopit, což zde někteří bohužel nezvládají, pokud film pochopíte, dáte mu zaručeně 66-100% :) nudit - se rozhodně nebudete :) velkou šanci na pochopení máte, pokud vás baví Big Lebowski, Tarantinovské filmy apod. :)