Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené herečky (10)

Sigourney Weaver

Přežití v důstojnické uniformě na lodi USS NOSTROMO zapřičinilo, že zahrála skvěle v několika pro mne zásadních filmech. Kultovní herečka s velkým charisma.

Frances McDormand

Její nápadný kulatý obličej, a bezvadný herecký výkon je nepřehlédnutelný. Vzpomeňme např. na roztomilou těhotnou venkovskou buranskou policajtku v beranici..:), super, ne?

Jennifer Aniston

Prostě Rachel Greenová. Přátele miluju a to zejména prvních sedm episod. No ale dokázala zahrát i vážnější roli. Nedávno se mi dostal do rukou ,, DERAILED,\'\' kde dokázala, že umí zahrát i přestrojeného vlka za ovečku..

Michelle Pfeiffer

Když mne na obrazovce či na filmové plátně probodnou její svůdné oči, mrazí mne v zádech. Film ,,POD POVRCHEM\'\' je typickým příkladem. S Fordem to byla naprosto bombastická dvojice. Neopomenutelný je také výkon ve skvělém Bílém oleandru. Takové mámě se říká ,,MCBP.\'\'

Jamie Lee Curtis

Narosto dokonalý výkon v ,,TRUE LIES\'\' mne donutily ji míti ve svém......ehm.. Top10.

Linda Fiorentino

Nejen že dobře hraje, ale je opravdu velmi charismatická. Škoda, že jsem to nebyl já, koho se ptala: ,,chcete vědět, co dělám pozdě v noci\'\'?

Linda Hamilton

I o půlnoci po těžké kalbě bych při otázce kdo je Linda Hamilton odpověděl: ,,Sarah Connorová!!\'\' Tato role byla tak zásadní, že už nic jiného ani hrát nemusela. V některých případech by to bylo opravdu na místě.