Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbení režiséři (10)

James Cameron

Vážený pane Camerone, děkuji Vám z celého srdce za ,,Vetřelce\'\' a ,,Terminátora.\'\' Pokud by existovalo filmové náboženství, modlím se k výše uvedeným filmům:).. Ale my oba dobře víme, jaké další triumfy v rukávu schováváte. Bravo.

David Fincher

Režisér, jehož filmy mne dostávají do stavu maximálního mrazivého a atmosférického uspokojení. Jeho ,,Sedm\'\' je kupříkladu pro mne osobně nejlepším thrillerem všech dob..

Frank Darabont

Před časem jsem tohoto pána ani moc neznal. Jen jeho jméno mi bylo jaksi povědomé. No jo, ale pak se mi vcucla do přehrávače ,,Mlha\'\' a pohltila nejen přehrávač, ale i mně. Když jsem po druhém shlédnutí naznal, že jde o film, ze kterého nemůžu moc dobře spát, zjistil jse, že tento pán bude asi hodně dobrej. Tak jsem honem zkouknul znova ,,Zelenou míli\'\' a dokonalé ,,Vykoupení z věznice Shawshank\'\' a obsadil jej do mé soukromé Top10.

John McTiernan

Myslím, že když vyslovím slovo ,,PREDATOR,\'\' nebo ,,DIE HARD,\'\' tak dalších komentářů není třeba dodávat.

George Lucas

Jméno George Lucase bude asi už navždy spojováno s Hvězdnými válkami. A protože ,,STAR WARS\'\' je naprostým kultem a nejlepší Sfi-fi ságou of all time:), logicky tu Lucas nesmí chybět..