Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (27)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Definice půvabnosti a křídladávající příběh jedné plaché intrikánky .

plakát

Bumerang (1992) 

Divný .Prostě divný.Tolik černochů v jednom filmu jsem snad ještě neviděla. Bělochy jsem napočítala tři, a to ještě z jednoho byla vidět jen záda a dlouhej cop.Zas na druhou stranu musím vyzvednout, to co se mnou Bumerang udělal. Na konci filmu sem byla vykulená jako blázen.Skoro celej fim se Marcus motá kolem kočky s vlasama až po zadek a nakonci bum prásk najednou miluje krátkovlasou Halle Berry.Tečka. Happyend. ...Tak nevím, jestli jsem náhodou nějaký scény nezaspala, ale určitě mi tam tak jako tak nějaký chyběly:D

plakát

Déšť (2001) 

Když sem viděla tenhle úžasný film poprvé, bylo mi 14 a Janey mi prostě mluvila z duše...Déšť je jeden z těch kouzelných filmů, který se do vás vtiskne, a už ve vás zůstane.

plakát

Divoká stvoření jižních krajin (2012) 

...and I am a lil piece of the big big Universe...vidět svět znova dětskýma očima, to je oč tu běží. Představitelka Hushpuppy jakoby nic nehrála, ale prostě jen byla. Tahle herečka má big big potential a budu se těšit na další filmy, ve kterých se objeví. Dalším mocným hybatelem emocí je bezpochyby překrásná hudba, která se celým filmem line jako vůně, vůně jižních krajin a krokodýlích řízků. A i když je vlastně každý aspekt života malé Hushpuppy děsně smutný a tragický, jakoby to bylo vedlejší a člověk ani nemůže být smutný, protože Hushpuppy to vždycky všechno zvládne - ona je tu šéfka, ona je přece král Lavoru.

plakát

Dobrodružství Sarah Jane (2007) (seriál) 

Kukala jsem se na to s dětma v Anglii, když jsem tam byla jako au-pair a byl to jeden z mých odlíbených dětských programů:D....jen mi furt vrtá, co maj ti Anglání furt s těma mimozemštanama??...byli součástí snad každýdo dětského pořadu

plakát

Edith Piaf (2007) 

Ikdyž jsem věděla, že písničku Non, je ne regrette rien si nechají až na úplný konec, stejně mi při ní běhal mráz po zádech i slzu jsem uronila. Bravo Marion!

plakát

Flash Gordon (1980) 

Nedávno jsem si zapnula zas jednou televizi a tam tohle!...seděla jsem u toho přikovaná s otevřenou pusou od začátku do konce....a takové by filmy měly být:D....ke svým osmnáctým narozeninám chci , aby přiletěl Flash Gordon na raketocyklu a udělal mi striptýz!! Bůh žehnej Majku Hodgesovi!

plakát

Hodiny (2002) 

Silné ženy jdoucí proti proudu mě vždycky okouzlí...Po dlouhé době, jsem si Hodiny pustila podruhé. Ze začátku jsen si říkala, proč jsem si vlastně tenhle film dala takhle vysoko? Když se mi ale v závěru spustily slzy jako hrachy, rychle jsem se rozpomněla. S klidným svědomím můžu říct ANO, patří sem. Ať už za bravurné herecké výkony (Juliane, všechna čest!) nebo úžasnou hudbu, scénář, režii, kostýmy..Nicole byla opravdu k nepoznání.Smekám!

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Další nanic romantická komedie, u které od začátku máte jasno, jak skončí. Děkuji, nechci další....

plakát

Kouř (1990) 

film, který měl znechutit...a taky znechutil...