Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (27)

plakát

Divoká stvoření jižních krajin (2012) 

...and I am a lil piece of the big big Universe...vidět svět znova dětskýma očima, to je oč tu běží. Představitelka Hushpuppy jakoby nic nehrála, ale prostě jen byla. Tahle herečka má big big potential a budu se těšit na další filmy, ve kterých se objeví. Dalším mocným hybatelem emocí je bezpochyby překrásná hudba, která se celým filmem line jako vůně, vůně jižních krajin a krokodýlích řízků. A i když je vlastně každý aspekt života malé Hushpuppy děsně smutný a tragický, jakoby to bylo vedlejší a člověk ani nemůže být smutný, protože Hushpuppy to vždycky všechno zvládne - ona je tu šéfka, ona je přece král Lavoru.

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Další nanic romantická komedie, u které od začátku máte jasno, jak skončí. Děkuji, nechci další....

plakát

Proč bychom se netopili (2009) (seriál) 

Nezajímvavé, nudné, křečovité, příšerné dialogy. Afektovaná moravština vodačky Marušky mě vysloveně prudí. Návíc kdo sledoval Hop nebo trop, tak ví, že podobný námět se dá zpracovat mnohem lépe...

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Zajímavý děj, dobré vizuální efekty, překvapivý závěr, ale 163 minut je hodně, z brutality některých záběrů se mi zvedal žaludek a spojení nuclear war nechci alespoň týden slyšet: :-)

plakát

Trhliny (2009) 

Juno Temple mě dostala, hrála užásně.

plakát

Dobrodružství Sarah Jane (2007) (seriál) 

Kukala jsem se na to s dětma v Anglii, když jsem tam byla jako au-pair a byl to jeden z mých odlíbených dětských programů:D....jen mi furt vrtá, co maj ti Anglání furt s těma mimozemštanama??...byli součástí snad každýdo dětského pořadu

plakát

Edith Piaf (2007) 

Ikdyž jsem věděla, že písničku Non, je ne regrette rien si nechají až na úplný konec, stejně mi při ní běhal mráz po zádech i slzu jsem uronila. Bravo Marion!

plakát

On je žena! (2005) (seriál) 

Tak já nevím, ale já jsem se koukala na každý díl a dobře jsem se u toho bavila. Trošku nadlhed, lidi....