Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Zlatá devadesátá (2023) (seriál) 

Bohužel, klasický Netflix, vše musí být barevně vyváženo a nesmí samozřejmě chybět gay. Naštěstí se to tam řeší jen jeden díl. Jinak mi to místy přišlo dost "umělé". Nebýt postav ze 70, tak bych to nedokoukal a hvězdy jsou hlavně za ně. BTW., taky vám neseděl dabing k Donně?

plakát

Jak jsem poznala tvého otce (2022) (seriál) 

První dva díly mě moc, spíše vůbec, nenadchly, ale dám tomu šanci a jako fanda "mamky" (a Hillary) první sérii "taťky" dokoukám. Vyjadřovat se ke splněným normám ohledně obsazení zatím nebudu, počkám si, až se tam objeví zbytek z LBQHDIFBSODNFDBAO, či jak tak zkratka aktuálně vypadá.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Zábavná věcička, plná dnešních "klasik". Pobavilo. PS: dokoukejte oboje titulky (tedy i ty dlouhé) až do konce 😉

plakát

Tým (2021) (seriál) 

Nejvíc to kazí ten umělý smích v pozadí. Za mě těch 70, rozhodně zkouknu druhou řadu (když bude). Nejoblíbenější postava je jednoznačně Chuck.

plakát

Vánoce u našich (2019) (seriál) 

První série potěšila, norština je sladká na poslech (rozuměl jsem tak 2 slova a to ještě špatně :D) A byť jsem průběžně na 4 hvězdách, pokud mě druhá série vtáhne a pobaví jako první, dostane čistého búra. Po dlouhé době seriál, co mě láká pustit si ho znova.

plakát

O Vánocích (2020) (seriál) 

Mohlo to skončit o 20 minut dříve, ale líbilo se mi to.

plakát

Princezna z cukrárny (2018) 

Klasická Netflix romantika, člověk se už na začátku zasekne na umělým pozadí a na konci si řekne, že to sice bylo sladký, ale stále umělý, asi jako dort z obchoďáku. Ale na druhou stranu, já tyhle slaďárny žeru, takže 3* jsou fér.

plakát

Sváteční rande (2020) 

Oddychovka, neurazí, ale na druhé zkouknutí to není. Koukal jsem hlavně kvůli Emmě.