Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (468)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Je to takové efektní a pitomé... Natolik, že tentokrát vynechám komentář. Casting se povedl asi jen v pripade upiru.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Pro mě docela překvapení, na romantiku musím mít chuť. Tempo filmu není zrovna závratné, mohlo tam být víc vtípků, protože cedulka "komedie" je jinak hodně nadnesená, ale romantika je to paradní. Taková low-end romantika pro masy, nic jako "pred úsvitem" nebo "pred soumrakem", ale neurazi.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

První díly člověka ne zcela nadchnou a tak se nedivím, že se někdo nedostane ani do půlky první série, kdy se to teprve rozjíždí. Negativa: Většinu rolí obsadili tvůrci až příliš pohlednými xichtíky (vědkyně, agentky, bojovnice, záporačky, ty všechny by mohly většinou rovnou fotit obálky módních časopisů)

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Jsou filmy, na které stačí koukat a pak jsou filmy, které nutí člověka přemýšlet. Nemám moc rád Jude Lawa, ale Spielberg je sázka na jistotu nejen v případě castingu. Spielberg moc dobře ví, že některé emoce je třeba neuspěchat. A i po dvaceti letech od natočení má tento film co poskytnout.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Málokdy dám něčemu 5 hvězdiček. Ano, jsem IT, ale to s tím nemá co dělat, byť to téma je zpracované skvěle a ruku na srdce, ta hláška se zapnutím a vypnutím... ...no tak to prostě je. Není moc TV sitcomů, které bych chtěl vidět znova. A není moc TV sitcomů, u kterých se člověk může v klidu vyhulit a pustit si celou řadu díl po dílu. Celou sérií jsem viděl asi 15x a skoro z toho můžu citovat. Nevím jak dopadl český dabing, ale v originále si tento seriál rozhodně 5 hvězd zaslouží, protože to je první TV produkt, který mně rozesmál od dob Červeného trpaslíka, až na to, že "trpaslík" je proti tomuto příliš nařeďený a nudnější...

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Je mi strasne lito, ze jsme se nepodivali tam nahoru, film má totiz naprosto skvělé cgi, vizualne je to fakt pecka, ale bohuzel je to trosku nuda po pribehove strance.

plakát

Alpha Code (2020) odpad!

US film s Denise Richards a Markem Vašutem natáčený v Česku popsaný jako scifi podle skutečného příběhu? To zavánělo od začátku. Jsem v hodnocení tvrdej, protože v žánru parodie na filmovou tvorbu by to mělo potenciál na 0,5 hvězdičky. Zdejší hodnocení 23 procent beru ale jako nehorázně nadhodnocené. Připouštím, že jsem se docela dost nasmál. Predevším to byl ale smích na účet scénáře, logiky, hereckých nevýkonů a podobně. A nevím, zda to za tu ztrátu 10 bodů z IQ stálo. Vyteklou část mozku doporučuji z uší dostat vatovou tyčinkou. Jen těch herců je mi dost líto. Tohle si nezasloužil ani Marek Vašut.

plakát

Americké psycho (2000) 

Christian Bale nebyl nikdy v žádném filmu tak sexy, jako když běhá nahý od krve s motorovou pilou! Těžko točit normální film, když samotná předloha je dost mimózní, ale Bale ma potenciál utáhnout daleko horší věci. Přiznávám, že ten konec byl na mně trochu moc a vlastně se to zvrtlo tak, jak kdyby to ve střižně vzal na chvíli David Lynch... Ale je to tak divné a Bale tak skvělý, že nelze hodnotit jinak

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Antihmota vyrobená v CERNu, ukradena jako uzavrena vec ve sklenenem trezůrku, který drží pohromadě díky baterce... ...takže tím začínají Andělé a démoni, já děkuji Rusům za rip a ušetřené peníze v kině.... Koukat se na to dá, ale vidět to podruhé? Fakt nechci.

plakát

Angláni na útěku (2018) 

Dobré obsazení, jeden dva povedené vtípky a to je tak všechno. Nevím, zda je lítost nad tím, že se tomu herci upsali, ta správná emoce, kterou chtěl režisér dostat z diváků. Pokud ano, záměr mu vyšel na jedničku. Není to vtipné, není to napínavé, není tam jediná postava, které byste fandili. Opilý Tim je zábavný prvních pět minut. A finální se zmocnění prstene je fakt mimo.