Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (136)

plakát

Černobílý svět (2011) 

Teď už naprosto chápu, proč tento film sklízí takové úspěchy na všemožných filmových cenách. Tak silný příběh mě doslova položil na kolena. V dnešní době, kdy každý chce natočit film, obsadit ho co nejslavnějšími osobnostmi, nalákat diváky a pak shrábnout těžké money se našel někdo, kdo se vykašlal na Hollywood a udělal nádherný film. Nikdy mě ani nenapadlo, jak bylo dřív zacházeno s "barevnými" a že hláška "Eat my sh*t" může někoho vynést až k nominaci na Oscara. Spencer to skvěle zahrála, o tom není pochyb, ale taková Emma Stone byla dokonalá, věřila jsem jí každé slovo. Díky, Tate!!!

plakát

Romantici (2010) 

Tak zoufalý scénář se snahou alespoň trochu ho oživit známým hereckým obsazením naprosto selhal. Už nějaký pátek jsem se tak šíleně u filmu nenudila a ty dlouhé scény beze slov mě naprosto zabíjeli. Raději se ani nezmiňuju o Katie Holmes, které jsem se pro jistotu snažila nevšímat..

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Velmi velmi velmi !! strhující a propracovaný děj první epizody! V retrospektivě musím přiznat, že je to, ehm, naprostý nesmysl, ale když člověk uvěří tomu autistovi s květákem na hlavě, že všechno jsou jen čísla, tak se nepřestanete těšit na další díl. Avšak Sutherland by se měl buď naučit hrát nebo by ho měli vyměnit. U prvního promo videa jsem si říkala, že obsazovat tam jeho je chyba, teď se mi má myšlenka potvrdila.

plakát

Varieté (2010) 

Úžasná podívaná v podobě tance, muzika vybraná hlavně aby odrážela um Christiny a děj, který nemá absolutně žádnou myšlenku nebo poselství. Jestli tohle měl být pokus o romantický příběh, tak jediný "pokus" byla Dianna Agron, která se tam objevila maximálně na 1min, pokud nepočítám jednu fotku a neustálé řeči o milence v NY. Na druhé straně boj o místo tanečnice byl daleko zajímavější, i když také postrádal jakoukoliv originalitu.

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Alcatraz........vykrádačka Fringe?! Ale ne, počkat. To Abramsovi už nejspíš došly nápady.. I přes obrovský potenciál, který v Alcatrazu vidím, se až nezdravě podobá dřívějším JJovým projektům. Aby na to nakonec nedoplatil.

plakát

Profesionální lháři (2012) (seriál) 

Po první epizodě jsem byla překvapena, mile. Nečekala jsem, že se nějaká televize pustí do seriálu, kde nadávky a sexuální narážky létají každou chvíli. O to víc jsem valila oči, když jsem zjistila, že v něčem takovém hraje Kristen Bell.. Zatím se bavím (obzvlášť díky malému transsexuálovi), snad to vydrží i nadále.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Nechci se pořád opakovat, ale je tomu tak... Ryan Murphy - tohle jméno v dnešní době značí velkolepý úspěch. Tohle je doslova seriál mých snů. Hororově laděný, plný náhlých zvratů, nečekaných situací, nechutných a divných scén a hlavně typického Falchuko-Murphyovského humoru. Docela se divím, že se tam vlezla i nějaká ta romantika. Pilotní díl odstartoval úžasný seriál a finálový díl bravurně uzavřel 1. sérii.

plakát

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 

Nevím, jestli je horší fakt, že oproti jedničce tady byly daleko mizernější efekty, nebo poslední scéna, která byla doslova parodiální. Poprvé za celou tetralogii se mi líbilo prostředí i herecké obsazení. Začátek, plný morbidních scén, mě nadchnul, jenže v půlce filmu jsem si uvědomila, že to prostě zase bude další nepovedený horor a ke konci filmu už to byla spíš černá komedie. Pro zasmání ideální, pro požitek z filmu, ne-e...

plakát

Glee Live! 3D (2011) (koncert) 

Netajím se tím, že jsem šílený "Gleek" a že naprosto miluju Rayana Murphyho. Když ale nastane takový Gleek-ovský svátek a vyjde něco v podobě Glee koncertu na DVD, tak si představím opravdu kvalitní nadupanou šou a slibované záběry do zákulisí. Pokud jde o stage show, nemůžu si stěžovat. Hudba perfektní, chorografie skvělá a o kostýmech nemá cenu ani mluvit. :) Hodně mě překvapili i tím, že dali prostor fanouškům a zavedli nás do jejich netradičních životů a příběhu, jak jim Glee pomohlo. Ovšem chybu jsem si našla. A to záběry z backstage. Doslova jsem se modlila, aby tam byly co nejpikantnější záběry.. a ono nic. Samozřejmě tam byly i nahrané scény, např. ta s Leou byla fenomenální, ale kde jsou ty momenty, kdy kamera natočí něco nečekaného, vtipného..? Smůůůla.. Ale i tak jsem si to užila a Naya... ta byla dokonalá jako vždy!

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Zajímavý nápad lehce zkažený vleklými scénami. Hopkinsovo charisma sálá z každého záběru a ani mi nedovolilo odejít na wc. Mladý Pitt taky nebyl na škodu a Forlani to celé podtrhla. Vážné téma vždy nadlehčila Joeova neohrabanost ve světě živých a Jeffrey Tambor, který v obleku vypadá naprosto komicky. Škoda jen toho konce, který byl hodně odfláknutý..