Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie

Obsahy (3)

High School DxD - High School DxD New

High School DxD - High School DxD New (2013) (série)

Pokračování příběhu úchylného studenta Hyodoua Iseeie, ve kterém je zpracován třetí a čtvrtý díl knižní předlohy. Prakticky se dá považovat za druhou sezónu seriálu High School DxD (2012).
Stejně jako první série, i tato série obsahuje echi (jemnou erotiku). Při originálním vysílání v Japonsku byly na některých televizních kanálech erotické scény cenzurovány.

Madan no ó to Vanadis

Madan no ó to Vanadis (2014) (seriál)

Armáda, ve které sloužil mladý lord Tigrevurmud Vorn, je drtivě poražena. Přesto se místo útěku Tigrevurmud pokusí zabít nepřátelského generála - dívku jménem Elen. To se mu sice nepovede, ale svou udatností ji zaujme. Je zajat a donucen sloužit po jejím boku. Při tom potkává několik různých slečen, které vždy náhodou zastihne neoblečené.

Monogatari Series: Second Season

Monogatari Series: Second Season (2013) (seriál)

Tsubasa a Hitagi zjistí, že Koyomi zmizel a jen SMS zprávou požádal, ať ho nehledají. V jeho nepřítomnosti se objevují nové přízraky a je tedy na ostatních, aby situaci řešili.
Monogatari Series Second Season je pokračovaní anime Nisemonogatari (2012). Stejně jako první díl série Bakemonogatari (2009) je vyprávění rozděleno do několika víceméně samostatných příběhů a tři díly jsou pouze souhrnem předchozích částí série.

Reklama

Ovládací panel
4 body