Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (271)

plakát

The Fades (2011) (seriál) 

7/10. Viděno 1. série - 6 dílů.

plakát

Another (2012) (seriál) 

9/10. Naprostá spokojenost. Solidní děj, úžasná hudba, krásné anime a kvalitní hororové scény. Jen ten konec má do plných daleko, zejména nebyla vysvětlena základní premisa, která by navazovala na událost, která se stala před šestadvaceti lety.

plakát

Mroží muž (2014) 

6/10. Ne že by to bylo tak hrozivý, ale Stonožka se může bezkonkurenčně připravovat na svůj další díl série.

plakát

Clona (2008) 

6/10. Překvapivě velmi povedený remake, který je v detailech velmi silný. Od své předlohy se liší tím, že tomu chybí taková ta celková hutná atmosféra. Nicméně díky slušným hercům, sympatické stopáži to velmi dobře utíká. Lze doporučit.

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

8/10. Tři měsíce mě dokázal zabavit tenhle trošičku alternativní seriál. Viděno komplet 7. sérií, tedy všech 80 dílů. Asi nemá větší smysl se rozepisovat o seriálu jako takovém více dopodrobna, neb je toho napsáno již dost, jen upozorním na parafrázování a odkaz celého seriálu, který do sebe natáhl to zvláštní panoptikum upírů, vlkodlaků, víl a všeho odlišného. Asi nebyla náhoda umístit prostředí do tradiční "jižanské země". Trošku mě mrzí, že v poslední sérii nebyla dořešena ona politická otázka postavení "nelidí" ve společnosti a seriál byl zakončen pouze romantickou linií. Nicméně určitě doporučuju, neboť se zdaleka jedná o ne-li nejlepší seriál s upírskou tématikou a který toho nabídne v důsledku mnohem více, než na co se po první sezóně tváří.