Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Bojovnice

Bojovnice (2007)

Naprosto výjimečný film!!! Takhle zapracovat do jednoho celku problematiku muslimské rodiny, dívky, která chce být dobrá v kung-fu, skvělou choreografii bojových scén, vše naprosto procítěné, jedinečné, stále to nemůžu vstřebat. Sakra kolik takových kousků mi ještě uteklo!

Ip Man 2

Ip Man 2 (2010)

Donnie Yen naprosto perfektní, jeden z nejlepších martial arts filmů, není co vytýkat, naprostá spokojenost.

Final Fantasy VII: Advent Children

Final Fantasy VII: Advent Children (2005)

Pro ty co neznají hru to je asi jeden velký nepřehledný zmatek bez děje:) Pro ty co vědí, je to pecka. Víc takových kousků, ne jen ze světa Final Fantasy. Kdo má pořád koukat na doby ledové, Šreky a jiné ptákoviny, nic proti, mám rád i tyto pohádky, ale uvítal bych další snímky inspirované hrami a nehrané lidmi.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Clinta jsem měl rád z jeho klasických westernovek, Drsný Harry apod. Je to pan herec prostě nic nezahraje blbě, je to jeho přirozenost, charisma, co ho dělá tak jedinečným. Gran Torino je majstrštyk jak bič a přestože nevím, kam film zařadit, udělal na mne obrovský dojem. Jen ten konec, no jo, dráma je dráma, happy end se nekonal.

Polibek draka

Polibek draka (2001)

Luxusní béčko s Jetem, super hudba, cool nepřátelé (černoch na lodičce a dva albíni:), příběh perfektní k tomuto typu filmu, lepší než bych čekal.

Appleseed

Appleseed (2004)

Působivě zpracované, krásná animace (můj názor), vztahy mezi postavami emotivní, což mám rád, příběh neohromí, ale ujde, celkově u mě jeden z nejoblíbenějších Japaňáků:)

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Jednička se napůl tvářila jako vážný akčňák, což působilo komicky, dvojka už si na nic nehraje a dělá si srandu ze všeho a ze všech tím nejlepším možným způsobem, skvělá akce, povedené bojové scény a nasmál jsem se víc než u kde jaké rádoby komedie. JCVD po dlouhé době něco "zahrál" a celkem dobře, Velmi mile mě překvapila přítomnost oblíbence Adkinsona i s jeho úžasnými pohyby, souboj se Stathamem luxusní. Co dodat, jeden z nejlepších filmů tohoto roku a klidně ho zařadím do nejlepší trojice vedle Batmana a Avengers.

Crows Zero

Crows Zero (2007)

Uvítal bych více bojového umění (vlastně jsem skoro žádné neviděl), tady to jsou prostě jen klasické bitky, ale i tak je to skvěle zpracovaný japonský akčňák. Kdo tyto filmy sleduje, nepřekvapí ho typická nadsazenost, vše se odehrává kolem školy, ale učitele (snad kromě začátku), aby jeden pohledal. Všude se jen mlátí, všichni jsou cool, ale nějak si neumím představit, že by v takovém prostředí mohla probíhat nějaká výuka :-) Je to jako v japonských manga komiksech, zváště některé scény, při kterých se člověk musí zasmát (v dobrém smyslu), což se mi velmi líbilo. Hudba je fantastická, celé 2 hodiny jsem se skvěle bavil, proto maximální hodnocení a hurá na dvojku:)