Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama

Recenze (295)

plakát

Americká krása (1999) 

To je typická Amerika.. Kevin s dalším ohromujícím výkonem. Konec sice byl celkem předvídatelný, ale musí se nechat, že film mě pomalu ve všem pravdu jak to ve světě chodí a my by jsme si měli říct dost a dělat to tak jak chceme. Bohužel pátou hvězdu nemůžu dát, protože ve mě tento film nenechal tka velkou nechutnou a bolestnou díru jako třeba Přelet nad kukaččím hnízdem. Hudba: Nadchla mě jen jedna část skladby, jinak ji považuji za trochu slabší, ale k filmu se celkem hodí.

plakát

Americký sniper (2014) 

Nechci říci, že je to špatný film, ale šlo z toho prostě vytěžit o mnoho více. Například: Dalo se více ždímat v citových scénkách a to nenásilně, stejně tak v syrovosti celého filmu. V porovnání se Smrt čeká všude, byl pro mě Americký sniper o něco slabší. Ale musím uznat, že scéna v písečné bouři byla opravdu vynikající. (Osobní dodatek a "spoiler": Chris Kyle umřel hůř, než pes.. Zabít někoho, když se mu snaží pomoci, je podle mě naprosté barbarství..)

plakát

Apokalypsa (2006) 

Tak, kdyby to nezasadili do tak blbého prostředí, tak by to u mě mělo určitě 4 hvězdičky, jenže film je jakoby z dvou rozlišných částí. U první si říkáte, že je to sračka, ale u druhé si říkáte, že je to fikaný a dobrý, navíc k tomu hraje hudba od Mobyho. Příběh je dobrý, ale jak už jsem říkal, některé ty části mezi jsou dost o ničem, kazí to. A někdy to dokonce shazuje scénář, který je jinak dobrý, se svými debilními rozhovory.. Poprvé bych byl asi raději, kdyby tady nebyla postava Sarah Michelle Gellar, která mi celkem vadila. Zato mě, ale příjemně překvapil Dwayne Johnson s jeho geniálně zahranou postavou (A já si myslel, že neumí hrát). Ale taky musím říci, že se mi strašně líbil konec, navíc s tak krásnou a mnou oblíbenou písní od Mobyho Memory Gospel No, nakonec nemůžu si pomoci, ale musím dát 3, kvůli postavě Sarah Michelle Gellar, jinak bych dal asi 4, bez urážky, ale já si myslím, že ta její postava ten film fakt shazuje, kdyby ji přepracovali a udělali líp, tak bych asi určitě dal ty 4 možná i 5.

plakát

Audience (1990) (divadelní záznam) 

Celý je to na hovno..

plakát

Avatar (2009) 

Jeden z mých nejlepších kino zážitků. (Kino)

plakát

Azureus Rising (2010) 

Ke shlédnutí : http://www.youtube.com/watch?v=P9DoKUtsNlM Ten típek mi připomíná trolla jak z world of warcraft.. Naštěstí to, ale s tím nemá jinak nic víc společného. Dobrá řežba a dokázal bych si to i představit, že by to mohl být i celovečerní film a né jen Krátkometrážní film. Jinak je škoda, že je to bez děje a jde tam jen o tu řežbu.

plakát

Až po uši (2012) (studentský film) 

Příběh je teda nádherný i hudba, moc příjemně mě to překvapilo na to, že tento druh animace nemám rád..

plakát

Babicova televize (2021) (pořad) 

Daleko lepší pořad než od toho plešouna. Taky jsem gaymr jak Jyrka, takže top pořad.

plakát

Bakemonogatari (2009) (seriál) 

Shrnutí jednou větou, by se dalo asi říci nějak takhle: „Úchylná kozovina“. Jo a strašně mi vadili ty rychlé vyskakující texty, nedalo se to přečíst, všechna čest překladateli. Jinak teda ani příběh mě moc nechytl, přišel mi nemastný neslaný, nic zajímavého. [PS: Původně jsem chtěl říci chujovyna, ale v seriálu byly spíš vidět jen zakryté poprsí a vagíny v těsných tangách či šortkách (aby byly zakryté a nebyli vidět), což mě teda naprosto nevzrušuje a nechává mě chladným. Nemám ani nejmenší tušení, jak jsem na tento seriál narazil..]