Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (2 228)

plakát

Otec nebo bratr (1978) (TV film) 

Hanzlík s Kolářovou se chtějí vzít, ale bacha na rodiče !

plakát

Hlas Česko Slovenska 2 (2014) (pořad) 

Je to stále ,,na jedno brdo". Na jedné straně, rozklepaní účastníci soutěže, po kterých v drtivé většině za rok neštěkne ani pes. Na straně druhé spokojení, řádně nakapsovaní porotci, ,,ochránci, rozumbradi a poradci " chudáčků zpěváčků, kterým nabízí pomocnou ruku. Jako vždy usměvavý a vtipný Leoš, který ho to sice už nebaví, ale prachy jsou prachy. Každý rok tisíce bláhových posílajících SMS - skvělý komerční tah NOVY. Přesto všechno musím uznat, že vybraní do závěrečných finálových kol tento rok 2014 zpívat opravdu umí a jsou mezi nimi i zajímavé typy. A za ně dám * Sleduji jen díl po rozstřelu a pak finále, ostaní je pro mě nuda.

plakát

Kokosy v pralese (1994) 

Snaha navázat na úspěch ,,Kokosů na sněhu" se absolutně nezdařila. Kevin Bacon se zde při výběru role ve filmu, značně přehmátl. Jedná se o zapomenutelný snímek.

plakát

První dáma country music (1980) 

Pokud jde o mladičkou Lorettu je to ze strany Sissy přesně o HRANÍ. Nutno říct, že Spacek ji skvěle zahrála, ale snad nikdo neuvěří a nemůže říct, že vypadala jako čtrnáctiletá dívka. To je jedna z mála věcí, která drhla. Film má při zdánlivě pomalém tempu spád. Je obdivuhodné, že Spacek vše i vyzpívala. Velkou trefou byla role obhroublého manžela v podání Tommy Lee Jonese. Ten mě opět přesvědčil o tom, že dokáže zahrát (a dobře) cokoliv. Velmi pěkný film.

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Týhle starý dobrý čtyrce musím dát alespoň ***. Film má svá slabá místa, někdy je zbytečně sentimentální a sladký, ale taky mě některé hlášky a situace pobavily.

plakát

Komisař Moulin (1976) (seriál) 

Bavil mě za mlada, pak to uzačalo upadat.

plakát

Americká krása (1999) 

Líbil se mi Kevin Spacey, dobrý film, ale vyhledávat ho už nebudu.

plakát

Náhradnice (2011) 

No to jsem si dala, těšila jsem se na suchou Anglickou komedii a vylezla z toho nepodařená napodobenina romantických filmů. A k tomu hrůznej dabing.

plakát

Jméno růže (1986) 

Málokdy se film vyrovná knížce. Zde se to povedlo.

plakát

Con Air (1997) 

Užijte si tuhle prima jízdu, nemusíte pořád myslet ! :-)