Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (275)

plakát

Krvavé pobřeží (2009) 

Výborný válečný historický velkofilm, ve kterém prakticky neustále střídá jedna válečná akce druhou. K tomu špičkové kostýmy a odpovídající hudba, prostě pastva pro oči.

plakát

Maniak (2009) 

Tenhle Suterénový vrah mě tedy opravdu moc nevzal. Příběh samotný špatný není, ale zpracování dost pokulhává a všechno mně to připadá dost amatérské. Asi nejvíc mě dostalo, když jedna z obětí leží na schodech ve sklepě již mrtvá a vrahoun jí zapíchne mačetou až asi za dvě vteřiny. To se fakt nepovedlo. Ale na jedno zkouknutí se to dá vydržet.

plakát

Mary Bryantová (2005) (TV film) 

Velice slušný dvoudílný dobrodružný film se zajímavým příběhem a dobrým tempem po celé tři hodiny. Děj se odehrává převážně na moři a poté v trestanecké kolonii, takže ani prostředí filmu určitě nezklame, a když se k tomu připočtou výborné herecké výkony, jde o hodně dobrou filmovou zábavu.

plakát

Krvavý potok (2009) 

Nejde o žádné veledílo, ale v rámci žánru je to velice slušně natočený film. Okultismus a Němci tu dobře fungují, film má tempo i dobrou atmosféru a já jsem se opravdu bavil.

plakát

Krvavý sníh (2009) 

Tak tohle se moc nepovedlo. Prakticky žádný příběh, nulová atmosféra, amatérské herecké výkony a dabing u některých postav, který vyloženě tahal za uši. Ale vydržel jsem až do konce.

plakát

Prokletý (2009) 

Duchařský film, který se strašně táhne, je nezajímavý a nepřináší absolutně nic nového. A těch několik málo lekaček to nezachrání.

plakát

Nezvratný osud 4 (2009) 

Nejslabší díl z celé série. Film nemá prakticky žádný děj a tvoří ho pouze přípravy a následná úmrtí na začátku přeživších osob a to všechno ve zbytečně rychlém sledu. Pro mě dost velké zklamání.

plakát

Poslední čas na lásku (2008) 

Jednoduchý a příjemný film, který táhne jako vždy výborný Dustin Hoffman.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Akční nářez od začátku do konce, při kterém není absolutně čas se někde nudit. Celý film je vlastně jedna akční scéna, při které se pouze v rukou hlavních postav střídají všechny možné létající stroje, ponorky, transportéry, meče a další a další a další zbraně. Jinak samozřejmě netvrdím, že se jedná o nějaké převratné dílo vrcholné kvality, ale o tom tenhle film není. Já jsem si prostě sedl k obrazovce a od první do poslední minuty jsem si vychutnával tuhle akční jízdu, při které se nemusí přemýšlet, ale pouze se musí užívat.

plakát

Amorův úlet (2006) 

Pro mě zcela zbytečně strávených 88 minut u televize, protože tahle komedie mně prostě vůbec nesedla. Při komedii bych se měl alespoň občas zasmát, což se mně tu nestalo ani jednou. Nebýt Biggse šel bych na jednu hvězdu.