Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (275)

plakát

Trýznění (2004) odpad!

Přiznám se, že tuhle totální dementovinu jsem vydržel 2O minut a každou minutu jsem doslova protrpěl.

plakát

Pach krve 3 (2009) 

Ze tří filmů téhle série asi nejslabší. Nápad špatný nebyl - muklové a jejich hlídači proti zmutovaným vrahounům- ale zpracování je už horší. Film už není zdaleka tak krvavý jako dvojka, počet mutantů se o hodně zmenšil a úplný konec filmu mně přišel debilní. Ale přes všechny minusy jsem se pořád slušně bavil a jsou to slušné tři hvězdy.

plakát

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) 

Dost velké překvapení a pro mě určitě lepší než jednička. Kdo má rád buranské horory přijde si na své, kdo ne, ať se tomu vyhne. Prostě hodně krve, střev, kanibalismu a hlavně jedna zmutovaná rodinka vrahounů.

plakát

Halloweenská noc (2007) 

Nemám moc rád horory, které jsou říznuté komedií, tady to ale až tak nevadilo. Ve filmu je vlastně několik různých příběhů, které se navzájem prolínají a jako celek nepůsobí špatně. Kulisy a masky jsou dost zajímavé, atmosféra je slušná, prostě celkově dobrá zábava. Což jsou u mě tři hvězdy.

plakát

Varšavské ghetto (2005) 

Na tenhle film jsem se těšil a bohužel to bylo hodně veliké zklamání. Jiným filmům na obdobné téma nesahá ani po kolena, příběh mě absolutně nevzal a zpracování šlo zcela mimo mě. Milovníkům válečných filmů bych řekl jediné - obloukem se vyhnout.

plakát

Štvanec (2004) 

Slušná kriminálka, u které ani nepoznáte, že jde o švédský film /až na několik typických severských obličejů/. Film má slušnou zápletku, tempo i atmosféru a na jedno shlédnutí se dá určitě doporučit.

plakát

Jarní prázdniny (2009) 

Myslel jsem, že komedie se točí, aby se diváci občas zasmáli, to tu ovšem vůbec nehrozí. Absolutně nudný film, dementní příběh a neskutečně nesympatické hlavní postavy. Měl jsem co dělat, abych film natřikrát dokoukal.

plakát

Hory zalité krví (2009) 

Průměrný horor s několika originálními nápady, slušnou atmosférou a dostatkem krve. To je ale všechno, víc tu nenajdete.

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

Bohužel o něco slabší než jednička a více peněz je zde spíše na škodu. Zbytečně velké množství postav, ne tak jednoduchý příběh jako v jedničce a ani tak vtipné a zábavné. Ale i přes to jsem se nenudil a jsem zvědav, zda se dočkáme i trojky.

plakát

Grizzly Park (2008) 

Tak tenhle horor /občas spíš komedii/, jsem v pohodě dokoukal,ale to je taky jedno z mála plusů, které tenhle film pro mě měl. Pak to byla ještě pěkná příroda, živý grizzly a filmová postava BeBe. Toť vše.