Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (33)

plakát

Loki - Bídák Brad (2023) (epizoda) odpad!

Nelogické, funguje to jen jako reklama na McDonald. Tohle nemělo být ani natočeno.

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Promarněný potenciál, seriál plný nelogických nesmyslů. Skupina hloupých pasažérů se potýká se skupinou ještě hloupějších únosců.

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Neschopný vrah, neschopné oběti, neschopná policie. A nejvíc neschopní filmaři, devítihodinová nuda o  ničem.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Horší efekty, bojové scény, kamera i střih, nejhorší je ale casting. ,,Morpheuse" nemuseli vytahovat a násilně do něj obsazovat někoho jiného a Groff kdyby měl nějakou čest tak si za takové prznění kultovního Weavinga prostřelí hlavu. Krom obligátního dua Neo Trinity se dá koukat jen na Barneyho. Jestli budou mít v plánu další pokračovaní tak to nemůže dělat ta transka, ona už je jinde a své dítko jen ničí... Tohle jsem neměl vidět.

plakát

Zločiny Velké Prahy - Nedohraná etuda (2021) (epizoda) 

Oni to snad točí na první ,,dobrou,,... Záběr Budíka a tajtrdlíka na schodech proti světlu působí dojmem že si z nás někdo utahuje. Případně byl kameraman pod vlivem o čemž by svědčilo to jak se obraz neustále a zcela náhodně motá, přibližuje oddaluje či jen zabírá co zrovna letí okolo. Vrah je příšerně tupý a chováním by u každého ihned vzbudil podezření. Tedy krom policejního tria. No a dát do názvu minulé epizody řešení bylo taky geniální.

plakát

Cid (2020) (seriál) 

Příjemné překvapení, bohužel El Cid nesympatický stejně jako v Casa de papel. Trošku to napravují ženské výkony, škoda že je jich poskrovnu.

plakát

Ancient Civilizations (2017) (seriál) odpad!

Není to dokument a není to historické... Oni věří v reptiliány omg...