Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Telenovela
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

To byl zítra flám 2 (2015) 

Už první díl nebyl nic světoborného, ale byla to odpočinková komedie u které jsem se příjemně pobavil a pochopitelně jsem se těšil i na druhý díl který mě nezklamal a to jen díky tomu že jsem čekal že prostě takovýhle film bude mít podprůměrnější pokračovaní. Vrací se tu skoro celá parta, bohužel bez Cusacka bez kterého to prostě není ono (nutno říci že ale náhrada za něj byla vcelku důstojná). Jak jsme se dozvěděli na konci jedničky Lou poupravil minulost tak aby se z jeho kámošů a z něho stali boháči. Dvojka přesně na tohle navazuje a ukazuje jak se hlavním hrdinům vede až do doby kdy je Lou střelen cizincem do penisu a se svými kámoši vleze do vyřívky a snaží se najít jeho vraha který ale prý pochází z budoucnosti (nechci vám zamotat hlavu tak to popíšu takhle zkráceně :D..ten čas je tam místy matoucí). No příběh není nic extra prostě klasická zápletka s časem ale na poměry této komedie je to vcelku v pohodě. Co už ale v pohodě není je kvalita tohoto pokračování vtipy tu jsou více trapné a fekální..neříkám že bych se nepobavil ale zasmál jsem se o dost méně než v minulém díle. Snímek ale podle mě zachraňují herecké výkony hlavně Adam Scotta který pro mě byl dobrou náhradou za Cusacka ostatní hlavní představitelé jsou stejně dobří jako v minulém díle. Za sebe fanouškům jedničky tento díl doporučuji přeci jen pokud jste si tuhle partu oblíbili těžko bych vás donutil se na to nedívat, a já osobně shlédnutí nelituji pobavil jsem se sice méně než dřív ale pobavil..no tedy trochu to zkazil ten přepálený konec ale co už.

plakát

Mroží muž (2014) 

Musím uznat že mě velice udivuje že tento film má tak nízké hodnocení tady, ale naučil jsem se naštěstí tomu že nikdy nemám věřit hodnocení na csfd ani nikde jinde protože každý má jiné chutě. No a taky filmy co tady lidé považují za majstrštiky mě většinou nezaujmou. No ale to je jedno musím říct že film mě nehorázně bavil a ke konci i rozesmutněl bylo to prostě skvělý. Teď ale k příběhu Wallace pro podcast který dělá s kamarádem jezdí po světě a dělá rozhovory s divnými nebo nečím zajímavými lidmi. No a náš Wallace se vydává do Kanady za jedním chlápkem co si ....... (nechci spoilerovat). Po nevydařeném rozhovoru hledá někoho koho by mohl vyzpovídat aby nejel domů s prázdnou no a na záchodě v baru naráží na inzerát že jeden chlápek má mnoho příběhů na vyprávění no a to Wallace zaujme a za chlápkem se vydá no a tím se dostane do šlamastiky. Příběh mi nepřišel jako prvoplánovaná uchylárna cílící na brutalitu jako lidská stonožka ale přišlo mi to celé takové opodstatněné (opravdu jde to blbě popsat) samozřejmě to uchylné je o tom není pochyb. Přeci jen člověk co chce někoho předělávat na mrože je dost uchylné :D. Příběh mi prostě přišel docela dobrý. Také co se mi líbilo je to že film koluje mezi Thrillerem a komedií a musím říct že podle mě velice ladně. Jelikož už celý příběh je velice bizarní takže mi humor do filmu sedl. A hodně lidmi kritizovaná role Johnho Deppa mi přišla vtipná a sympatická takže sem s ní problém neměl. Celkově mi přišli postavy velice uvěřitelné a to i ten starej uchylák. A také herecké výkony hlavních postav byli na velice dobré úrovni. Je pro mě velice těžké popisovat tento film ale nehorázně mi sedl a je to jeden z nejlepších filmů který sem tenhle rok viděl. Je to asi tím že mám rád béčkové uchylárny a také Kevina Smitha takže asi díky tomu jsem si tuhle pecku pořádně užil. Ještě musím dodat že se tu nevyskytují vyloženě nechutné nebo krvavé scény pokud tedy nepoičítám vzhled mrože :D No lidi serte na zdější hodnocení a zkuste to maximálně budete mít projektální zvracení no a co nebo se u filmu pobavíte jako já.

plakát

Špinavej Joe (2001) 

Odpočinková komedie pojednávající o Joe Špínovi který se ztratil rodičům při výletu ke Grand Canyonu. Teď se živí jako uklízeč a žije v kotelně no a jednoho dne je pozván do rádia do šou jednoho chlápka který si zve do vysílání podivná individua a zkoumá jejich příběh, no a Joe začne vyprávět svůj životní příběh. Celkově mi příběh přišel na poměry komedie dostačující a poměrně dobrý. S humorem je to tu jak na horské dráze občas pobaví a občas zase u vás zanechá poměrně trapnou pachuť...nouze není ani o fekální humor. Herecké výkony jsou na dobré úrovni a hlavně David Spade v roli Joe Špíny podává hodně slušné herecké výkony a díky němu je i tato postava dost uvěřitelná. No jedná se o poměrně zábavnou odpočinkovou komedii u které musíte vypnout a příjemně se pobavíte mě osobně film hodně sedl a těším se na druhý díl.

plakát

Šofér (2014) 

Poctivá akční komediální jízda pojednávající o chlapíkovy jménem Stretch který to zrovna nemá v životě lehké a dělá šoféra limuzíny. Bohužel se mu do života připlete jeden velkej problém a to klient kterého má svést který se nakonec ukáže jako velký magor no a tím se během jendé noci dá do oběhu hromada divokých událostí. Je to vcelku chytrá směs akčního filmu a komedie a za celou stopáž jsem se ani nestihl nudit je pravda že konec je sice malinko pomalejší ale celkově je to skvělá jízda..doporučuji. Hlavně Patrick Wilson (kterého jsem do této doby moc neznal) odvádí skvělý herecký výkon samozřejmě na tom nejsou o nic hůře další herci.

plakát

Clarence (2013) (seriál) 

Jeden z nejlepších animovaných seriálů :D Sledujeme tu příběhy šíleného obtloustlého kluka jménem Clarence a jeho přátel Jeffa a Suma. Po 32 epizodách musím říct že kvalita epizod vysoce stoupá a mám pocit že čím dál více Clarence cílí na vyspělejší publikum protože hromada vtípků není určena dětem (ne tím že by byli sprosté) také dost vtipů dítě nemusí pochopit. Musím ještě tvůrce pochválit že přínáší celkem často originální nápady a skoro nikdy se mi nestalo že bych se u nějaké epizody nudit. Pokud hledáte oddechový animovaný seriál který necílí na děti a ani neobsahuje vysloveně dětský humor budete určitě spokojeni ! Snad tu s námi Clarence bude co nejdéle jedná se totiž o svěží vítr mezi animovanými seriály.

plakát

Galavant (2015) (seriál) 

Skvělá muzikálová parodie na rytířské pohádky apod. Na nic si to nehraje hudba je chytlavá, herecké výkony kvalitní a celé je to velice sympatické a humorné. Navíc hlavní záporák celý seriál táhne a je víc sympatický než hlavní hrdina..podle mě :D (viděny první dva díly)

plakát

Atlantis (2013) (seriál) 

1- série- Je takový Hercules pro dnešní dobu s lepšími efekty apod. Máme tu hlavního hrdinu který je sice sympatický ale ničím váš extra nezaujme (maximálně snad některé ženy vzhledem) protože je to klasický správňák který ve všem vidí dobro všechny by zachránil, ale poté tu jsou jeho přátelé a to Hercules: kterého považuji za snad nejzábavnější postavu seriálu a jeho hlášky nemají chybu potí je tu taky Pythagoras který je rovněž sympatický. Schéma každého dílu je jak v Herculesovi prostě Jason s bandou jdou někoho zachránit,něco objevit a celý seriál je dáván na vtipnější notu se souboji a s absencí nějakých zvratů apod. Skvělá odpočinková zábava 78% 2.série (do 3 dílu)- Přesně jak sem čekal v Atlantisu se přitvrdilo a v první epizodě která je rozdělena na dvě části se pár zvratů stane, atmosféra je temnější a i humoru ubylo no uvidí se jak se to bude vyvíjet ale zatím to vypadá dost slušně.

plakát

Voskové muzeum (1988) 

Před nedávnem sem hledal nějaký béčkový horor a narazil jsem na Waxwork který mě dosud míjel a puštění rozhodně nelituji. Waxwork mě hlavně překvapil docela dost originálním příběhem ohledně voskového muzea a herci mě také překvapily protože herecké výkony rozhodně špatné nebyli. Pokud máte strach z hororu s přídavkem komedie tak se nelekejte podle mě tady humor funguje dobře a není ho tu přehnaně moc...třeba zakrslý sluha mě pobavil z filmu nejvíce :D Takže skvělý béčkový horor s trochou goru a humoru a vše podle mě klape skvěle. 8/10

plakát

Den otců (2011) 

Další béčková jízda od Astronu-6 kteří nám přinesly Manborga. Jak už sem říkal tento film je pořádná béčková jízda od začátku do konce takže není nouze o hektolitry krve,humor,akci,amatérský vzhled, a zábavnou trojku hlavních hrdinů. Doporučuji všem kteří si chtějí užít pořádnou krváckou zábavu a vypnout. 8/10

plakát

Heavy Mental (2009) 

Metalista kterej dostane záhadnou kytaru od svých homosexuálních otců.....příběh jak ze špatného filmu ? Ano přesně ale tohle je špatnej film v tom nejlepším slova smyslu..gore,humor a metal. Kdo miluje Tromu tak tohle si nesmí nechat ujít. Pro ostatní lidi co hledají kvalitní oscarový film o hudbě tak tohle si nepouštějte mohli byste mít ujmu na zdraví :D :D