Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Rodinný
  • Romantický

Recenze (433)

plakát

A Bride for Christmas (2012) (TV film) 

Ano, vím že je film svým způsobem kýčovitý a dopředu je jasné co a jak... Přesto byl příjemný a měl několik nečekaných příjemných překvapení. Takže jako pohádce pro nedělní odpoledne si dovolím výjimečně malinko přidat.

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Jéhehehe, jak je možné, že jsem to zapomněl zhodnotit? Když už to znám léta... (ikdyž původně jen z DTESTu)

plakát

Advokát chudých (1941) 

Výborný film! Opravdu tleskám! Hvězdičku strhávám akorát za počáteční a závěrečné Ave Maria - naprosto nadbytečné.

plakát

Aljašské extrémní stroje (2009) (TV film) 

Hmm... Háček je spíše v tom - kolikrát se to už nepovedlo, a sajrajt z vagónů zkončil v moři? Párkrát určitě ano, ale s tím se nikdo jen tak nepochlubí...

plakát

Alkohol – magický lektvar (2019) 

Díky Bohu toto řešit nemusím - už jako dítěti mi stačil pohled okolo sebe, abych se rozhodl stát se abstinentem. Nicméně na dokument js kouknul a - výsledkem jsou smíšené pocity. Co chtěl vlastně dokument říct? Jako hlavní aktéři dívka, která přestala pít - OK. A novinář, který přestal pít protože musel, ale alkohol nadále podporuje??!? To je jako co? Taky jsme se mrkli na nějaké nekalé reklamní aktivity výrobců piva... a vlastně celou dobu se řeč točila jen okolo piva... A na konci nám byl představen Skandinávský model, kterému se daří alkohol ze společnosti (minimálně mladistvé) vytlačovat. Ale díky podivné skladbě mi stále uniká pointa??

plakát

Apollo 13 (1995) 

Ač měl film dlouhou stopáž, tak protože se pořád něco dělo, měl jsem na konci dojem, že trval tak hodinku. Akorát mi trochu vadily známé tváře. Přece jen bych v raketě raději neznámé herce, než Forista Gumpa. A v řídícím středisku taktéž. Ale jinak docela příjemné na zkouknutí (ale asi spíše pro technické typy)

plakát

Asbest - ein Schadstoff kehrt zurück (2011) (TV film) 

Další z dokumentů, který dokazuje, že když jde o peníze (chápej miliardy, biliony) tak všechno jde. A tak i ze smrtících látek se div nevyrábí lízátka pro děti. Však o co jde, že? Zeměkoule je prelidněná, tak proč bychom s pomocí azbestu (a dalších látek - roundap apod) nemohli lidstvo trochu proředit, že?

plakát

Astana, město budoucnosti (2017) (TV film) 

Město Satana - pardon - Astana - tedy dnes už vlastně Nur sultan je na jednu stranu opravdu zajímavé. Ale tenhle dokument to vzal dost tak letem světem...

Ovládací panel
9 bodů