Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Rodinný
  • Romantický

Recenze (433)

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Seriál mě poměrně bavil. Ale vadilo mi lezení divákovi někam (např ženské bitky...) Hodnotím pouze první dvě série. ty další nestojí vůbec za nic..........

plakát

Až dojde ropa - drsné varování (2006) 

Nepotřeboval jsem dokument k tomu, aby mi to došlo. Už dlouhodobě žiju s tím, že to je neudržitelný systém a že změna musí začít u nás - jednotlivých obyčejných lidí. Přestaňme plýtvat! (pozn: já už začal před pár lety) ZDE shlédni online Škoda, že snímek nepoukázal na to, že jsme to i my - Ty i já, kdo to může minimálně oddálit... (ale přijde to tak či tak...)

plakát

Máme rádi velryby (2012) 

Jako film příjemné, ale... Tohle se opravdu stalo? Svět se zbláznil? Ale kdepak, to si jen jeden reportér přihřál polívčičku... A tak místo aby se jedna vesnice zásobila velrybím masem, vynaložily se miliony dolarů na návrat velryb na moře a při jednom si na tom přihřála polívčičku spousta dalších lidí... Jasně, ty miliony by se stejně nedostaly k potřebným, ale už i tak je to drsný paradox - kvůli velrybám miliony, a lidé v nouzi nechť si chcíp*ají... PS: eskymáci si museli stejně ulovit jiné...

plakát

Osm statečných (2006) 

Ale jo - proč ne? :) Ale neodpustím si ironickou poznámku: opravdu na motivy skutečné události? Který z těch psů (ne-li všichni) tedy tak krásně vylíčil všechna jejich dobrodružství? Nebo to dokonce některý z nich točil...?

plakát

Gravitace (2013) 

Bombastické dílko a to nejen kvůli oblíbené Sandře - ikdyž to bylo velké plus :) Nebyl bych to ale já, kdybych ve filmu nenašel rušivé elementy. Např mi vadily ty čachry s kyslíkem na začátku - během prvního šoku ubývala procenta kyslíku jako na běžícím pásu. Poslední procento jí ale vydrželo neeeuvěřitelně dlooooouho a to měla další šoky, rozlučku... Taky mi vadila vesmírná apokalypsa - všechno podstatné bylo po ruce a všechno bylo zničeno. A co mě hodně mrzelo - závěrem už ty katastrofy přehnali. Ve snaze vymáčknout z diváka co nejvíce emocí tam napráskali vše co koho napadlo... ale to už bylo moc - to už mě naopak spíše nas**lo a trochu pokazilo původní skvělé nalazení... Ale jinak BOMBA

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Co mě na tom mrzí? Že opravdové lidské drama se prostě úplně sprostě - zpeněží. Nebo to má i jiný přínos, než vydělat na distribuci cizího neštěstí do miliónů domácností světa?

plakát

Nejchytřejší stroj na světě (2011) (TV film) 

Z jistého pohledu až děsivé. A díky strojovému učení už zdokonalují počítače samy sebe. J. Verne se už naplnění svých sci-fi dočkal. Čí sci-fi se naplňuje teď...?

plakát

Z popelnice do lednice? (2010) 

V ČR to šlape sice trochu jinak... Ale výsledné plýtvání je také obrovské, dokonce podporované vládou...

plakát

Láska přes internet (1998) 

Klasikáááá! Kdo tuto romantiku miluje tak jako já, doporučuji skouknout i slovenskou verzi - jednak je to zajímavé vidět to zase trochu jinak a celkově je dabing o dost smysluplnější :)

plakát

Tři muži ve sněhu (1936) 

Opravdu povedené dílko - díky za něj :) Druhý den na to koukám znovu a s celou rodinou a opět jsem se skvěle pobavil a taktéž i celá rodina! DOPLNĚNO - už jsem ho viděl asi 20x a rád skouknu zas. Veselohra, která se prostě neomrzí!

Ovládací panel
9 bodů