Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Rodinný
  • Romantický

Obsahy (163)

Knight Rider - V moci voodoo

Knight Rider - V moci voodoo (1986) (epizoda)

Pan Jeremy Towers otevřel trezor, vytáhl váček s klíčem, předal ho dvěma přítomným mužům a vyskočil z okna. Michael Knight, který byl svědkem, nevěřil vlastním očím. Ale zjistil, že je ovládají jakési vysokofrekvenční náušnice. Nedlouho poté pan Watkins zajel do garáže, předal dvěma mužům váček s klíčem a pak se, opět před očima Michaela, zastřelil. Michael se to ze všech sil snaží zastavit, ale při tom dostane náušnici i on a i on jde vykonat rozkaz, který v omámení dostal.

Knight Rider - Rytíř vycházejícího slunce

Knight Rider - Rytíř vycházejícího slunce (1986) (epizoda)

Nick O'Brien volá do nadace, že mu chce někdo podle zlikvidovat firmu. Michael Knight se na to přijede podívat a brzo zjistí, že nejde o firmu, ale o syna Coye. Toho sice Nick vychovává od mala, ale není tak úplně jeho, přivezl si ho z Japonska. Podle pana Taneky je ale Coy nástupce japonského klanu Ujaku, takže ho chce získat za každou cenu a neváhá kvůli tomu ani zabíjet.

Knight Rider - Fantom z ateliéru

Knight Rider - Fantom z ateliéru (1986) (epizoda)

Natáčení nového filmu provází problémy. A když v jednom záběru s výbuchy málem zemře herec, je na scénu zavolán Michael Knight s tím, že natáčení údajně sabotuje fantom filmu. Vlastně se tomu všichni smějí, než se fantom pokusí zabít i Michaela. Ale nehody neustávají a Michael na nic nepřichází.

Knight Rider - Boj za svobodu

Knight Rider - Boj za svobodu (1986) (epizoda)

Michael Knight jede do nejmenované země, aby vyzvedl pana Harringtona. Jenomže když ho u hranic vítají vojáci, je jasné, že se něco děje. Právě tam totiž totiž proběhl vojenský převrat. Plukovník Perada nechal zavřít prezidenta Sosu do vězení a vyhlásil stanné právo. Michael chce tím spíše přivést Harringtona domů. Jenomže je při tom sám chycen a postaven před popravčí četu.

Knight Rider - Žhář

Knight Rider - Žhář (1986) (epizoda)

Někdo neustále zakládá požáry na pozemcích, které má na krátký čas na starosti Michael Knight. Michael už dokonce zahlédl i terénní vůz žháře, ale ujel mu ve strmém terénu. Když to nahlásil šerifovi, ten vzápětí zatkl kluka, který se kolem požáru pohyboval - ten ale zachraňoval zvířata před ohněm. Michael Knight tedy pokračuje ve vyšetřování sám a zjišťuje, že požáry jsou jen krytí zcela jiné nelegální činnosti.

Knight Rider - Pekelný závod

Knight Rider - Pekelný závod (1986) (epizoda)

Becker už zase o vlásek unikl zatčení. A tentokrát se chystá nadobro opustit zemi. A jak Michael Knight zjistí, velmi mazaným způsobem - v tajném závodu bugín přes hranice Mexika. Michaelovi nezbývá nic jiného, než se vydat na pouštní závody za ním.

Knight Rider - Záchrana šampiona

Knight Rider - Záchrana šampiona (1986) (epizoda)

Bývalý boxerský šampion Keeler má jít znovu do ringu proti Grantovi. Má to být zápas století s předpokládaným ziskem 40 milionů dolarů. Michael Knight ale dost dobře nechápe, proč se muž, jemuž už evidentně chybí síly, chce do ringu vrátit. A dle indicií to vypadá, že se vrací nedobrovolně, a že by zápas nemusel přežít. Michael se tak snaží co nejrychleji zjistit, oč tady vlastně jde, aby případně zápasu zabránil.

Knight Rider - Vražedný stín

Knight Rider - Vražedný stín (1986) (epizoda)

Kouzelník Templeton je opravdu umělec. Během svého představení si dokázal odskočit, zabít a vrátit se tak, aby to nikdo nepoznal. Michael Knight na to přišel okamžitě, ale dokázat to iluzionistovi je dost těžké. A to ještě Michael neví, že Devon Miles je další na Templetonově seznamu.

Knight Rider - Z lesů

Knight Rider - Z lesů (1986) (epizoda)

Na večírek pana Dantona vtrhne muž s motorovou pilou a pár věcí tam zničí. Michael Knight je vyslán, aby zjistil, proč to udělal. Muž Michaelovi sdělí, že je pila pana Dantona chce zlikvidovat, protože protiprávně nechce vykupovat jejich dřevo. Výstup na večírku byl jen protest. Ukáže se, že pila získává dřevo odjinud za polovinu běžné ceny. Zjistit, kde a jak ho získávají, to už je práce Michaela Knighta.

Knight Rider - K.I.T.T. zabiják

Knight Rider - K.I.T.T. zabiják (1986) (epizoda)

Na Michaela Knighta někdo vypálil rakety a Michael pachatele začal pronásledovat. A během toho žena převlečená za Bonnie vyměnila K.I.T.T.ovi komponent v počítači. Michael pak sleduje, jak se K.I.T.T. chová čím dál divněji až úplně přestává poslouchat a pokusí se Michaela zabít. To už je ale zcela jasné, že K.I.T.T.a ovládá někdo jiný. Nyní je třeba co nejdříve zjistit, kdo a proč, a převzít K.I.T.T.a zpátky, než s ním noví majitelé nadělají škody.

Knight Rider - Vůně růží

Knight Rider - Vůně růží (1986) (epizoda)

Při vloupání do datového centra je postřelen Michael Knight a přežije jen díky okamžité operaci. Po probuzení je plný pesimismu a chce z nadace natrvalo odejít. Aby ho alespoň trochu povzbudil do života, sežene mu Devon Miles Michaelovu dávnou snoubenku Stevii a Michael s ní znovu plánuje svatbu. Mafie ale nebere Michaelův odchod vážně - viděl tvář vrchního mafiána Duranta, a proto musí zemřít.

Knight Rider - Knightova píseň

Knight Rider - Knightova píseň (1985) (epizoda)

Josh Bevin má rád svou starou městskou čtvrť, a proto se rozhodl ji obnovit. Proti němu ale stojí společnost, která chce naopak celou čtvrť zbourat a vystavět zde obchodní centrum. Kdo nechce dům prodat, toho vypudí násilím. A Josh při tom jen taktak unikne smrti. Navzdory Joshovi, který si chce své problémy vyřešit sám, se Michael pouští do vyšetřování. Ale aby ji zachránili, musí se do boje nakonec zapojit opravdu celá čtvrť.

Knight Rider - Bradla za mřížemi

Knight Rider - Bradla za mřížemi (1985) (epizoda)

Na oslavě nadace je o osobní věci okraden jeden z hostů. Následně Michael Knight přistihne pachatele v mužově ateliéru - ale ten mu uteče. Stopy vedou Michaela do ženské věznice. Ale opravdu je možné, že by vězeňkyně nějakým způsobem utekly z vězení, spáchaly trestnou činnost a zase se do vězení dobrovolně vrátily? Tomu se nikomu nechce věřit.

Knight Rider - Nebezpečná jízda

Knight Rider - Nebezpečná jízda (1985) (epizoda)

Na závodech formulí zemře po zvláštní kolizi jezdec nového týmu. Michael Knight se v rámci vyšetřování v naprostém utajení nechá najmout jako nový řidič. A protože jsou sabotáže více než jasné, ví, že mu jde o život. Přesto odstartuje v hlavním závodu a doufá v K.I.T.T.ovu bezchybnou pomoc.

Knight Rider - Knightova past

Knight Rider - Knightova past (1985) (epizoda)

Nadace už ví, že Simon Carascas má u sebe ukradenou silnou chemickou zbraň. Carascas ji ale ukrývá na velvyslanectví, které je chráněno diplomatickou imunitou, takže tam nelze jen tak vpadnout. Nezbývá, než užít lsti a využít Carascasovy slabosti pro krásná auta a krásné ženy. Do akce se tak ale musí pustit všichni čtyři - Devon Miles, Bonnie, RC i Michael Knight. Ale ne vše jde tak, jak by si přáli.

Knight Rider - Motorkáři

Knight Rider - Motorkáři (1985) (epizoda)

Motorkářský gang omylem ukradne kamion nadace namísto kamionu s vodkou. Jenomže jeden z nich zná nadaci a vyzná se v počítačích, takže gangu prozradí potenciál vybavení kamionu a gang se rozhodne kamion si ponechat a zneužívat ho k trestné činnosti. Michael Knight tak má jasný úkol - kamion zase co nejdříve najít.

Knight Rider - Pohřebiště

Knight Rider - Pohřebiště (1985) (epizoda)

Doktor Tanner se svou asistentkou nacházejí důkazy, že jeden pozemek v indiánské rezervaci je indiánské pohřebiště. O tento pozemek má ale zájem i ropný magnát Cyrus Oakes. Proto není divu, že doktor i s asistentkou okamžitě po objevu záhadně zmizí a těžbě ropy tak už nic nestojí v cestě. Tedy kromě Michaela Knighta, který byl na místo vyslán, aby Tannera našel. Ale i Michaela se opakovaně někdo pokouší zabít.

Knight Rider - Hluboký spánek

Knight Rider - Hluboký spánek (1985) (epizoda)

Hnutí Nový úsvit unese letadlo a všechny pasažéry pak drží v tajné státní budově s dokonalým bezpečnostním systémem a autodestrukcí, pokud by přece někdo pronikl dovnitř. Požadují peníze a propuštění bezmála 200 zločinců z vězení. Michael Knight ale brzo objeví stopy a budovu najde. Vůdce hnutí spouští odpočítávání autodestrukce a budovu opouští. Michael tak má pouhých 15 minut na to, aby zachránil všechna rukojmí, mezi nimiž je i Bonnie z nadace.

Knight Rider - Únos

Knight Rider - Únos (1985) (epizoda)

Z vězení utekl Jeff Cavanaugh - mafiánský vrah, kterého loni chytil Michael Knight. Protože je Michael zrovna poblíž, dostává za úkol ho chytit, ale Jeff mu o vlásek uniká helikoptérou. Michael to ale nevzdává a hledá dál. Cavanaugh ale není sám, je s ním Martin, kterého Cavanaugh vydírá udáním jeho dřívějších zločinů. Ten pak unese nejprve Michaelovu praktikantku a následně K.I.T.T.a, aby se zbavil Michaela. Ten ale pokračuje i bez K.I.T.T.a.

Reklama