Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (78)

plakát

Casino Royale (2006) 

Hezké, bylo to hezké. Úchvátné, ani náhodou. Daniel Craig odvedl kus dobré práce, ale v Layer Cake zahrál určitě o kus lépe.Jediné velké plus tohoto filmu tak je fakt, že jsem od té doby začal hrát poker:-)

plakát

Skrytá identita (2006) 

Remake Volavky se povedl více než dobře. Za poslední léta nejlepší Scorseseho film. Exkluzivní herecké obsazení jenom podtrhuje skvělé kriminální drama.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Exkluzivní(ě) hraný dokument. Nic víc k tomu nehci napsat!

plakát

Miami Vice (2006) 

Ten účes Colina byl ujetej:-) Jako by se na vlnách jeho účesu vezl celý film, jednou hahoře jednou dole. Celkově mi Miami Vice přišel hodně odfláknutej, stějně jako S.W.A.T.

plakát

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006) 

Proč ne. Střeštěná komedie s hořícím Willem Ferrellem. Krásný, něžný, sexy Sacha Baron Cohen. Roztomilé děti s vytříbenou mluvou. To vše dává dohromady přijemnou zábavu, u které snad nikdo nečeká nic víc, nebo jo?!:-)

plakát

Rozchod! (2006) 

Já se fakt bavil ,neb není moc komiků jako je Vince Vaughn, který by s takovou bravůrou zahráli takovouto roli. Jenifer hraje standard, nikoho jiného k tomu nepotřebují. Opravdu jsem si u toho filmu odpočinul, zasmál a přitulil se ke své ženě. Nezapomínejte na to,že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, nebo je to naopak?!:-)

plakát

Okno do dvora (1954) 

Mne by zájímalo jak se na tento skvost koukalo v roce 1955. To musela být teprve krása. Takto s odstupem času to kolikrát člověk nedocení, ale přece se jedná o nej film Alfreda , teda pro mne určitě. K tomuto filmu nemám co bych vytknul, snad jen,že jsem tak mladý a okno mám na parkoviště:-)

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

Konečně se Paul Walker naučil hrát policajty. Velmi kvalitní zběsilá jízda v unilých exteriérech, které ale ke kvalitním béčkovým filmům nesporně patří. Ruský chlapec, který celý film provází je opravdu cool, úžasná rodinka s karavanem a pěkně zařízeným bytečkem tomu všemu dává korunu. Škoda jen toho patetického závěru, jinak by to byla jasných 5*.

plakát

Resident Evil: Zánik (2007) 

Všechny tri díly jsou kvalitní, dobře natočené. Já bych hlavní hrdinku nezměnil, neb ta to drží celé nad propastí nudy a stereotypu. Škoda jen,že je to pořád stejné, pořád více upovídané,než akční, neb zde byl vidět potenciál této série. Škoha ho:--)

plakát

Království (2007) 

Snaha byla. Čekal jsem více, dostalo se mi tak akorát. Snaha o zmapování současné válečné rozuměj teroristické situace, byla upřednostněna před kvalitním filmovým požitkem. Chtělo by to méně amerikanismu, více akce , méně chaosu a trošku pevnější ruku a byl by to hit letošní zimy, takhle jen průměr.