Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (101)

plakát

Sucho (2024) 

Nejdřív tomu leze sláma až z uší a nedokážu se do těch postav dostat, aby mě to v druhý půlce vtáhlo a začalo bavit.

plakát

Chudáčci (2023) 

ProBoha! Ježiš to bylo tak dobrý! Úchvatný. Obsahem a neméně podstatným vizuálem. Sprostý, drzý, prdlý, až na půdu vtipný a i když to po pivu téměř nešlo, udržela jsem celou dobu Čí - nechtěla jsem přijít ani o jeden záběr. Boží! Emma je boží.

plakát

Vetřelec (1979) 

Prostě nejlepší.

plakát

Znovu se zamilovat (2023) 

A jen proto, že se mi líbil hlavní hrdina. Romantický komedie přece nemají kopírovat klišé za klišé... To bychom všichni prožili to samý.

plakát

Život pro samouky (2023) 

Naše kino se smálo. Smálo se teda dost. Není to zdaleka tak pitomy, jako včerejší Hypnotik... Jasně, jabka a hrušky, ale když forma předčí obsah, je to u filmu problém. Tohle mělo alespoň obsah a chvilkama dokonce formu. Z Hypnotika zbyl jen ten prázdný obal. Sorry, hrozně mě to nakrklo včera;))

plakát

Invalida (2023) 

Tohle mě asi bude bavit i podruhé a možná ještě víc. Cestu k Lacovi jsem totiž našla až tak v půlce filmu, jenže teď, teď už ho znám!

plakát

Jan Žižka (2022) 

5, abych zvedla průměr, protože si ti, kteří to příšerně kritizují, nebo dávají odpad (!!!) nevidí dál, než na špičku vlastního nosu.

plakát

Pes (2022) 

Tak jako samozřejmě, žádný umění to není, herecky ani jinak neoslnilo, občas kýč jak bič, scénář taky místy blbej a toho humoru tam mohlo být víc, páč tam nebyl žádný, ale ta fena... asi stárnu, ale Lulu, ač nebyla z Honolulu, ta se mi líbila spolu s panem režisérem a nějak dohromady to zkrátka šlo. Ale škoda, fakt škoda toho psího potenciálu.