Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (213)

plakát

Honnold 3.0 (2012) 

Neskutečný Alex zdolal 3 vrcholy pod 19 hod. Expediční kamera - Krnov 2014.

plakát

Život Adèle (2013) 

Film, který lze zakusit skoro na vlastní kůži. Jde hodně do hloubky dialogů, postav, intimity. Vyplavují neodbytné životní otázky lesbické lásky a uvědomění si sebe sama, jakož to dospělého člověka zodpovědného za své chování vůči sobě i ostatním. Pokrytecké chování, přetvářka vůči nechápajícímu prostředí konzervativního světa. Zajímavý komentář: Matty

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Po prvním díle zatím 5****, uvidíme jaké bude "vyvrcholení" zápletky. Druhý díl (4****) není již tak plný děje, střihů a zábavy, za to jde do hloubky, až na samé jádro. Co jsem ochoten obětovat pro svou závislost. Mám-li hodnotit oba filmy jako celek určitě 5*****. Rozdělit jej byla chyba, neboť to je jako rozdělit siamské dvojče. Jedno bez druhého neumí žít, i když jsou si podobné, přeci jen je každé jiné.

plakát

JFK (1991) 

Tento film je jako cesta do historie, povinná četba či film, který musíte rozhodně vidět. Veliký kus Americké historie, která čeká na své odhalení.

plakát

Gravitace (2013) 

Zážitkový film, který se musí vidět. Příběh tu není, pouze cesta, ale vůbec to nevadí.

plakát

Výlet do Skotska - hledání Lochnesky (2010) 

Mixové lezení ve Skotsku. Vrcholy nejsou velké zato obtížné. Skála je čistá bez nýtů. Nesmí se padat. :) Když sněží místo deště, tak se oslavuje. Ueli Steck si střihl nejobtížnější cestu (The Secret (X,10) na Ben Nevis za super čas. Navíc borci trénují na Boulderingu, v tzv. "Mražáku", na půdě úchyty nebo v jeskyni na cepínech. Shlédnuto v rámci Filmového festivalu zimních sportů (FFZS) Krnov 2012.

plakát

All.I.Can (2011) 

Skvělé záběry freerid. Zajímavé spojení letních a zimních záběrů a přírody. Shlédnuto v rámci Filmového festivalu zimních sportů (FFZS) Krnov 2012.

plakát

Warrior (2011) 

Po Hokejovém zázraku opět přišel další zázrak v podobě skvěle gradujícího příběhu, smyslu plných dialogů a né příliš okoukaných herců v hlaní roli. Takhle si předstuji celovečerní film o sportu.