Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Der Prag-Krimi (2018) (seriál) 

Jen proto, ze tam hraje Daniel Bielčík!

plakát

Cornelia (2018) (studentský film) 

Pecka! Kdy bude dvojka?

plakát

ID 21 (2014) 

Nějací famáci zase začali hejtovat po serverech. Já myslím, že Denisa Slavíková odvedla svoji práci na výrobornou a zároveň se jí podařilo vytvořit smysluplné dílo na úrovni, které má i myšlenkový přesah. Musím říct, že jsem se s dokumentem s tak silnou výpovědí již dlouho nesetkal.

plakát

Drive (2011) 

Tento film se záměrně snažil vyhnout dialogům, ale nefungovalo to. Tiché scény mají nějak rozvíjet děj, budovat atmosféru nebo citové rozpoložení postav. Zde se v takových scénách nic nedělo a děj se neposunoval nikam. Expozice ženy byla dosti podivná, co nám měla prozradit nic neříkající scéna ve výtahu. Dál se už k sobě chovali jako ke své vysněné životní lásce, proč? Kde byl tento vztah rozvinut? Přišlo mi těžko uvěřitelné, aby toto citové pouto vzniklo a proto mi to pak vadilo v každých takových scénách. Autor se jistě snažil zpracovat tento námět nějak zajímavě, přecijen je to již hodně ohrané téma, ale takhle to nefunguje Windingu Refne.

plakát

Apollo 18 (2011) 

Docela mě to i bavilo. Konec filmu byl působivý a napínavý. Myslím ale že s námětem "mimozemské bytosti na měsíci" mohli dokázat ještě větší zážitek. Pro mě čtyřhvězdičkový film