Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Horizont události (1997) 

Brak, brak a zase brak.... Jednoduše je lepší na to nekoukat, pár momentů je ve filmu dobrejch, ale když to vezmu celkově, tak mi zase vychází ten Brak... Víc snad už jen, že je to škoda, těšil jsem se na parádní a zajímavou podívanou a teď už vím, že nikdy víc :) !

plakát

El Dorado (1966) 

Super retro filmeček. Ten kdo má rád westerny, nebude litovat, že zase strávil 2 hoďky u Tv. P.s. Fajnová hudba. Určitě doporučuju!

plakát

Odvlečen (2007) 

Film mě docela dost pohltil, čekal jsem docela bídu, ale přišlo napětí, které mě vtáhlo do děje a zase jsem začal přemýšlet o politické machinaci, teroristech a dalších věcech, které už dlouhou dobu hýbou světem. Pěkný děj, pěkné zpracování, jen mi chybělo tak o jednu či dvě akce víc, jinak bych dal plný počet. Jo a letošní dovolenou asi radši zůstanu v Evropě :)

plakát

Avatar (2009) 

Velmi příjemná podívaná, jen zbytečně moc řečí kolem toho všeho. Efekty na jedničku a závěrečná bitva bombička, tato scifi pohádka vás určitě aspoň na pár minut pohltí. Jinak pro ty co ještě neviděli film Avatar, tak si představte Pána prstenů spolu dohromady to smíchejte s Hvězdnými válkami a máte hotovo.

plakát

Gladiátor (2000) 

Kombinace režiséra Ridleyho Scotta a herce Russella Crowea, funguje geniálně, jak už jsme se mnohokrát přesvědčili a není tomu jinak i v tomto filmu. Russel Crowe si ve filmu Gladiátor nejdříve zahrál římského vojáka, dále otroka a nakonec gladiátora, který bojuje za svou rodinu a chce pomstít vraždu své ženy a malého syna. Musí však zvítězit v gladiátorské aréně a obstát v několika soubojích, jak proti různým válečníkům, tygrům tak i proti novému římskému vládci, protože odejít zpět živí, může jen jeden. Opravdu výborně napsané a natočené válečné drama z dob dávných.

plakát

Bratři z donucení (2008) 

Opravdu parádní kousek!!! Jestli hledáte totálně ulítlou, bláznivou a úchylnou komedii, tak jste na správné adrese. Tady dostanete přesně to všechno a možná ještě něco navíc. Will Ferrell a John C. Reilly, v roli dvou nevlastních bratrů zahráli na jedničku, nedá se jim nic vyčíst a těžko byste za ně našli herce, kteří by se s tím poprali lépe. Zajímavý děj, který sice není úplně originální, doplňují skvělé hlášky a úžasné scénky. Po dlouhé době výborná komedie kde nehraje Ben Stiller, já sice patřím mezi fanoušky Mr. Stillera, ale také jsem rád, že někdo jiný dokáže natočit super komedii. Dodatek: jediní herci, kteří mě napadli pro hlavní role, místo pánů Ferrella a Reillyho jsou podle mě, již zmiňovaný Ben Stiller a Jack Black, akorát si nejsem jistý výsledkem.

plakát

Noc v muzeu (2006) 

Ben Stiller je super nechápu jak mohl hrát někde jinde, než v komediích... tenhle film sice nemá super akce, ani dobrý fórky - (až asi na 2), nebo hlášky , ale podívat se do toho muzea by chtěl asi každý a protože to nejde, tak si asi zajdu aspoň na Václavák do národního a třeba tam taky něco ožije. A ve zkratce: rodinná komedie ve stýlku policajt ze školky.

plakát

Mistři hazardu (2005) 

Super komedie, která sice nemá moc velký příběh, ale nudit se u ní nebudete. Seann William Scott a Johnny Knoxville zahráli dobře, k tomu nabušená kárka, krásný holky a pár dobrých vtípku = zaručená zábava...... a já jdu taky zkusit pálit nějakou tu lihovinu.... tak čus.

plakát

Mafiáni (1990) 

Za mě (zatím) nejlepší gangsterka, co kdy byla natočená. Každá scéna má hlavu a patu, herecké výkony bez chyb, režie a kamera taktéž, jediné co si momentálně nevybavuju, tudíž nebudu hodnotit je soundtrack. Určitě ve filmu najdete nějaké podobnosti s jinými gangsterskými filmy, nejvíce asi s “ Tenkrát v Americe a Příběh z Bronxu “, ale to se dá odpustit a navíc to filmu vůbec neuškodilo. Celých 139 minut se budete bavit úžasným scénářem, takže s chutí do toho.

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Super natočené válečné drama, kde je i trocha romantiky, skvělá hudba, krásná příroda, a výborná kamera a to by se mělo zdůraznit, protože ještě dneska se děje, že máte film se skvělým scénářem, dobrými herci, ale kamera je katastrofální, toho se tady nemusíte bát. Michael Mann to měl těžký, když do toho filmu šel, ale zhostil se ho na jedničku, rozhodně doporučuju podívat se aspoň 2krát.