Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Mafiáni

Mafiáni (1990)

Za mě (zatím) nejlepší gangsterka, co kdy byla natočená. Každá scéna má hlavu a patu, herecké výkony bez chyb, režie a kamera taktéž, jediné co si momentálně nevybavuju, tudíž nebudu hodnotit je soundtrack. Určitě ve filmu najdete nějaké podobnosti s jinými gangsterskými filmy, nejvíce asi s “ Tenkrát v Americe a Příběh z Bronxu “, ale to se dá odpustit a navíc to filmu vůbec neuškodilo. Celých 139 minut se budete bavit úžasným scénářem, takže s chutí do toho.

Mistři hazardu

Mistři hazardu (2005)

Super komedie, která sice nemá moc velký příběh, ale nudit se u ní nebudete. Seann William Scott a Johnny Knoxville zahráli dobře, k tomu nabušená kárka, krásný holky a pár dobrých vtípku = zaručená zábava...... a já jdu taky zkusit pálit nějakou tu lihovinu.... tak čus.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Kombinace režiséra Ridleyho Scotta a herce Russella Crowea, funguje geniálně, jak už jsme se mnohokrát přesvědčili a není tomu jinak i v tomto filmu. Russel Crowe si ve filmu Gladiátor nejdříve zahrál římského vojáka, dále otroka a nakonec gladiátora, který bojuje za svou rodinu a chce pomstít vraždu své ženy a malého syna. Musí však zvítězit v gladiátorské aréně a obstát v několika soubojích, jak proti různým válečníkům, tygrům tak i proti novému římskému vládci, protože odejít zpět živí, může jen jeden. Opravdu výborně napsané a natočené válečné drama z dob dávných.

Poslední Mohykán

Poslední Mohykán (1992)

Super natočené válečné drama, kde je i trocha romantiky, skvělá hudba, krásná příroda, a výborná kamera a to by se mělo zdůraznit, protože ještě dneska se děje, že máte film se skvělým scénářem, dobrými herci, ale kamera je katastrofální, toho se tady nemusíte bát. Michael Mann to měl těžký, když do toho filmu šel, ale zhostil se ho na jedničku, rozhodně doporučuju podívat se aspoň 2krát.