Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (117)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

V poslední době je celkem BOOM pokračování filmů, které kdysi byli dobré, měly úspěch, ale nové pokračování nejsou nic moc. Tady tohle není ten případ. Tenhle film se opravdu povedl.

plakát

Cesta do Ameriky 2 (2021) 

Prvnímu dílu se to nerovná ani hodně z daleka..... ale to už jsme si u Murphyho celkem zvykli, že poslední roky netočí už nic moc. Dále se mi na filmu nelíbí, že je velice rasistický...... prakticky žádný bílý herec tam nehraje..... a když už náhodou jo, tak ho hraje černoch.

plakát

Jurský svět (2015) 

Ty brďo tak ten příběh hodně přehnaný. Používat Velociraptory jako cvičené psy...... A ten hlavní dinosaurus tak inteligentní že si uvědomí že umí si sám snížit teplotu a ví že existuje technologie, která ho zaměří v kleci, tak se díky tomu schová...... to mi prostě přišlo moc přehnané.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Jako příběh byl dost předvídatelný, ale jako oddechovka to nebylo vůbec špatné.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Film fakt dobrý, o to víc, že je podle skutečné události, ale je fakt zbytečně příliš dlouhý. O něco zkrátit a naprostá pecka :)

plakát

Motorkář (2011) 

Film celkem slabota. Jsem motorkář a proto tyto filmy vyhledávám, ale tohle mi nic neřeklo. Děj celkem o ničem, spíš než jako akční mi to přišlo jako komedie. Doufám, že neznalci po zhlédnutí tohoto, si nebudou myslet, že motorkáři se podobaj tomuhle :)

plakát

Bikie Wars: Brothers in Arms (2012) (seriál) 

Po prvním dílu jsem si říkal, že to není nic moc. O moto scénu se celkem zajímám a ten jejich prezident mi přišel dost trapný. Od třetího dílu to ale začlo být fakt lepší a nakonec ten seriál tak špatnej nebyl. Nesmí se to ale srovnávat se SOA, protože na to to vážně nemá :)

plakát

Volný jako pták (2008) 

No nic moc. Jako vím, že angličani mají svůj styl hůmoru, ale plno jejich věci, jako např. Červený trpaslík, mi sedí a líbi se mi. Tohle ale nebylo fakt nic moc. V tomhle dávám přednost Americe. Divočáci baby :)

Ovládací panel
3 body