Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (680)

plakát

Všude dobře, doma peklo (2015) 

Musím uznat, že děj je vcelku překvapivý, ale to ještě neznamená že to není pitomost.

plakát

Sladká Irma (1963) 

Jack Lemmon nikdy nebyl můj oblíbený herec a v roli pasáka... to je vážně příšerný casting. Vše ale vynahradí Shirley, která je úchvatná, jednou veselá, podruhé smutná, naivní i intrikující. A ať má na sobě cokoli , je vážně rajcovní...

plakát

Byt (1960) 

Výtečná konverzační komedie, kde akce ani kapku nezaostává.

plakát

Diagnóza žárlivost (2014) 

Je to vcelku vtipné a ukazuje se, že Matt přece jen umí hrát. Ke konci je to už sice poněkud utahané a bez nápadu, ale rozhodně to neurazí.

plakát

Ve službách Jejího Veličenstva (1969) 

Tahle Bondovka mi nějak unikala, ale opravdu mě překvapila. Lazenby sice netáhne, jak už je to tady stokrát napsané, opravdu mu chybí charisma, ale jinak dějově je to jedna z nejpovedenějších.

plakát

Father Goose (1964) 

Okouzlující komedie s Cary Grantem Leslie Caron a dětmi. Je to celé krásně naivní, stereotypy, charaktery. Ale vše do sebe pěkně zapadá, mezi dospělými to pěkně jiskří a děti to zahrály výborně.

plakát

Jiný muž, jiná šance (1977) 

Zvláštní film nostalgicky depresivní. Film je velmi působivý a skvěle zahraný. Celou dobu jsem si nemohl zvyknout na otravnou vážnou symfonickou hudbu v předělech a dramatických momentech a odtažitou kameru, která celou dobu snímá jakoby z povzdálí, celé scény s minimem detailů, až jakoby teleobjektivem.

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

Docela jsem se těšil... obsazení Trojan, Krajčo, Vágnerová znělo docela slibně. Ale ta naprostá katastrofa prvního dílu, který by měl být sám o sobě prostě co nejlepší. Příšerný tendenční scénář, který opravdu je až někde na okraji debility, otřesné herecké výkony téměř všech vedlejších postav a jedné hlavní (Němec) přímo bijí do očí, úplně zmatená kamera a střih někde v říší amatérismu či studentů prvního ročníku FAMU, tohle jsem vážně nepochopil... Nejhorší kriminální seriál který u nás vznikl.